Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μπλόκο στα «κηρύγματα μίσους» του Κασιδιάρη από την φυλακή

Έγγρα­φο προς τη διοί­κη­ση των φυλα­κών έστει­λε η γενι­κή γραμ­μα­τέ­ας Αντιε­γκλη­μα­τι­κής Πολι­τι­κής, Σοφία Νικο­λά­ου, ζητώ­ντας τους να εξε­τά­σουν το κατά ποσό μπο­ρεί ο έγκλει­στος Ηλί­ας Κασι­διά­ρης να κάνει χρή­ση τηλε­φώ­νων της φυλα­κής, όχι για να μιλά­ει με τους οικεί­ους του αλλά για να κάνει πολι­τι­κές τοπο­θε­τή­σεις, που φτά­νουν μέχρι και σε υπο­κί­νη­ση σε μίσος.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι τον Μάιο η κ. Νικο­λά­ου είχε στεί­λει στον εισαγ­γε­λέα Λαμί­ας έγγρα­φο, ζητώ­ντας γνω­μά­τευ­ση εάν οι πολι­τι­κές παρεμ­βά­σεις Κασι­διά­ρη από τηλε­φώ­νου συνι­στούν αδίκημα.

Η κ. Νικο­λά­ου ειση­γεί­ται τη λήψη μέτρων από το συμ­βού­λιο των φυλα­κών για να μην επι­τρέ­πε­ται οποια­δή­πο­τε επι­κοι­νω­νία Κασι­διά­ρη, που θα αφο­ρά σε τοπο­θε­τή­σεις και ομι­λί­ες του κατα­δι­κα­σμέ­νου χρυ­σαυ­γί­τη, που μπο­ρεί να φτά­νουν μέχρι και στην υπο­κί­νη­ση σε μίσος.

Το συμ­βού­λιο των φυλα­κών ανα­μέ­νε­ται να λάβει  την τελι­κή από­φα­ση, ενώ δεν απο­κλεί­ε­ται να επι­τρέ­ψει μόνο τις προ­σω­πι­κές επι­κοι­νω­νί­ες του Κασιδιάρη.

Η εισή­γη­ση έρχε­ται ως απο­τέ­λε­σμα σει­ράς βίντεο στα social media με παρεμ­βά­σεις Κασι­διά­ρη μέσα από τις φυλα­κές. Η από­φα­ση εκτι­μά­ται ότι θα αφο­ρά και σε άλλους κατα­δι­κα­σμέ­νους της Χρυ­σής Αυγής.

Από­φα­ση ανα­μέ­νε­ται να ληφθεί ακό­μα και εντός της ημέρας.

Πηγή: Καθη­με­ρι­νή

vivlio mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο