Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μ. Σελέκος: Έχουμε δημοτική αρχή για το λαό, όχι για τους λίγους και τα συμφέροντα

«Δώσα­με μια μάχη, που ήταν νικη­φό­ρα, και μάλι­στα με μεγά­λο ποσο­στό, που μας φέρ­νει μπρο­στά σε νέα καθή­κο­ντα σαν δημο­τι­κή αρχή, σε περισ­σό­τε­ρες ευθύ­νες, για να αντα­πο­κρι­θού­με στην επί­λυ­ση τόσο παλιών όσο οξυ­μέ­νων προ­βλη­μά­των που έχει ο δήμος μας όσο και νέων», δήλω­σε ο εκλεγ­μέ­νος δήμαρ­χος Χαϊ­δα­ρί­ου με την «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση», Μιχά­λης Σελέ­κος, μετά την μεγά­λη νίκη.

Όπως τόνι­σε: «Λέγα­με προ­ε­κλο­γι­κά, και το είπα­με και προ­χτές ότι απέ­να­ντι σε όλα αυτά τα συμ­φέ­ρο­ντα που τις τελευ­ταί­ες μέρες αλώ­νι­ζαν στο Χαϊ­δά­ρι με εκβια­σμούς, ότι εμείς απέ­να­ντι σε αυτό έχου­με την ψυχή και την καρ­διά των Χαϊ­δα­ριω­τών, που τελι­κά αυτά ήταν πολύ πιο ισχυ­ρά από τα συμ­φέ­ρο­ντα. Θέλου­με από­ψε να μοι­ρα­στού­με τη χαρά με όλους όσους δώσα­με μαζί την εκλο­γι­κή μάχη, με όσους ξεκι­νή­σα­με αυτό τον ωραίο αγώνα.

Εμείς δεν “σηκώ­νου­με τα μανί­κια”, όπως λένε κάποιοι όταν κερ­δί­ζουν εκλο­γές, για­τί τον αγώ­να τον δίνα­με από κάθε θέση και σαν δημο­τι­κή αρχή και σαν αντι­πο­λί­τευ­ση και μέσα από τους συλ­λό­γους τους μαζι­κούς φορείς και οπου­δή­πο­τε μπο­ρού­σα­με. Συνε­χί­ζου­με από άλλη θέση τώρα, και να ξέρουν όλοι ότι θα αντι­με­τω­πί­σου­με την κυβερ­νη­τι­κή πολι­τι­κή, όλα αυτά που σχε­διά­ζουν για την τοπι­κή διοί­κη­ση από τις ίδιες θέσεις σαν αντι­πο­λί­τευ­ση απέ­να­ντι στην αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή. Να ευχα­ρι­στή­σου­με, εκτός από τους φίλους της “Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης”, υπο­ψη­φί­ους και συνερ­γα­ζό­με­νους που έδω­σαν τον καλύ­τε­ρο εαυ­τό τους, και όλους όσους μας βοή­θη­σαν στον β’ γύρο των εκλο­γών που ήταν πάρα πολ­λοί. Να είναι σίγου­ροι όλοι οι Χαϊ­δα­ριώ­τες ότι ο δήμος θα είναι ανοι­χτός για όλο τον κόσμο.

Εμείς δεν δια­χω­ρί­ζου­με το λαό με βάση την πολι­τι­κή του θέση, θα παλέ­ψου­με μαζί με το λαό για τα προ­βλή­μα­τα που αντι­με­τω­πί­ζου­με. Στην πόλη είχα­με μια δημο­τι­κή αρχή που όχι μόνο δεν έλυ­σε αλλά δημιούρ­γη­σε και και­νούρ­για προ­βλή­μα­τα, όπως στον Σκα­ρα­μα­γκά με το LNG, στο απο­χε­τευ­τι­κό, στην κοι­νω­νι­κή πολι­τι­κή, στον αθλη­τι­σμό, στον πολι­τι­σμό, στην εκπαίδευση.

Το ξέρου­με ότι θα αντι­με­τω­πί­σου­με δυσκο­λί­ες, δεν φτά­νουν μόνο οι δημο­τι­κοί σύμ­βου­λοι, πρέ­πει όλοι να συμ­βά­λου­με, και εμείς θα οργα­νώ­σου­με λαϊ­κές συνε­λεύ­σεις για να πάρου­με τη γνώ­μη του κόσμου, να γίνουν προ­τά­σεις, να εντο­πι­στούν λάθη και δυσκο­λί­ες. Θα οργα­νώ­σου­με έτσι τη δου­λειά μας ώστε να έχου­με δημο­τι­κή αρχή για το λαό, όχι των λίγων και των μεγά­λων συμφερόντων.

Ο λαός είναι πανί­σχυ­ρος, μόνοι τους και όλοι μας, δεν πέρα­σαν οι μηχα­νι­σμοί τους! Είμα­στε πολύ χαρού­με­νοι για­τί πάμε με νέες δυνά­μεις σε όλη την Ελλά­δα, με τα αυξη­μέ­να ποσο­στά που πήρα­με στις περι­φε­ρεια­κές εκλο­γές, έχου­με τη χαρά να έχου­με κερ­δί­σει 5 δήμους και περι­μέ­νου­με το απο­τέ­λε­σμα και στον Τύρ­να­βο. Πάμε λοι­πόν με ενθου­σια­σμό το επό­με­νο διά­στη­μα, για έναν δήμο κοντά στο λαό».

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο