Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέα διακοπή στη δίκη των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη – Εξοργισμένοι οι γονείς

Εξορ­γι­σμέ­νη είναι η οικο­γέ­νεια της Ελέ­νης Τοπα­λού­δη καθώς η δίκη σε δεύ­τε­ρο βαθ­μό των κατα­δι­κα­σθέ­ντων για την άγρια κακο­ποί­η­ση και δολο­φο­νία της φοι­τή­τριας στη Ρόδο, δια­κό­πη­κε για τρί­τη φορά λόγω μη ενη­μέ­ρω­σης του συνη­γό­ρου του ενός από τους κατη­γο­ρου­μέ­νους Αλβα­νι­κής καταγωγής.

Εντός της ημέ­ρας ανα­μέ­νε­ται το δικα­στή­ριο να απο­φα­σί­σει για τη συνέ­χεια της δια­δι­κα­σί­ας καθώς ο δικη­γό­ρος του Αλβα­νού κατη­γο­ρου­μέ­νου ζήτη­σε την ανα­βο­λή της δίκης προ­κει­μέ­νου να ενη­με­ρω­θεί επί της δικο­γρα­φί­ας και εν συνε­χεία δήλω­σε πως αν δεν ανα­βλη­θεί τότε θα παραιτηθεί.

Έτσι και έγι­νε με το δικα­στή­ριο τώρα να είναι στη δια­δι­κα­σία να βρει και να διο­ρί­σει νέο δικη­γό­ρο. Ακό­μη όμως και αυτό να γίνει είναι αδύ­να­το μέσα στην ημέ­ρα να συνε­χι­στεί η δια­δι­κα­σία διό­τι ο νέος δικη­γό­ρος που θα διο­ρι­στεί δεν γνω­ρί­ζει τίπο­τα για τη συγκε­κρι­μέ­νη υπό­θε­ση και τη δικο­γρα­φία και, όπως είναι λογι­κό, θα ζητή­σει κάποια δια­κο­πή προ­κει­μέ­νου να ενημερωθεί.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι η δίκη ξεκί­νη­σε στις 14 Φεβρουα­ρί­ου με παρό­ντα στο εδώ­λιο μόνο τον 24χρονο κατη­γο­ρού­με­νο, ελλη­νι­κής κατα­γω­γής, αφού ο 22χρονος συγκα­τη­γο­ρού­με­νος του, αλβα­νι­κής κατα­γω­γής, έκα­νε γνω­στό πως δεν επι­θυ­μεί να παρί­στα­ται στο δικαστήριο.

Ναπο­λέ­ων Σου­κα­τζί­δης Το μεγα­λείο ενός αγω­νι­στή της Αντί­στα­σης, του Θέμου Κορνάρου

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο