Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ: Όχι μόνο ήξεραν ότι έρχονταν οι φασίστες αλλά και ότι ετοίμαζαν επίθεση!

Μια νεό­τε­ρη πλη­ρο­φο­ρία που δημο­σιεύ­ε­ται δεί­χνει ότι η αστυ­νο­μία όχι μόνο ήξε­ρε για την κάθο­δο των φασι­στών χού­λι­γκαν αλλά και ότι θα κάνουν επίθεση!

Συγκε­κρι­μέ­να, η εφη­με­ρί­δα «Το Βήμα» γρά­φει: «Προ­σέξ­τε, οι χού­λι­γκαν της Ντι­να­μό Ζάγκρεπ κάτι ετοι­μά­ζο­νται να κάνουν» και προ­σθέ­τει ότι «σε αυτή την προει­δο­ποί­η­ση είχαν προ­χω­ρή­σει οι πλη­ρο­φο­ριο­δό­τες της Υπο­διεύ­θυν­σης Αντι­με­τώ­πι­σης Αθλη­τι­κής Βίας της αστυ­νο­μί­ας» και ότι αυτή η προει­δο­ποί­η­ση είχε γίνει «λίγα 24ωρα» πριν από την δολο­φο­νι­κή επι­δρο­μή στη Νέα Φιλα­δέλ­φεια. Το δημο­σί­ευ­μα ανα­φέ­ρει πως υπήρ­ξε η ερμη­νεία ότι η επι­κεί­με­νη επί­θε­ση αφο­ρού­σε επι­δρο­μή στο «δωμα­τιά­κι», ένα μικρό σύν­δε­σμο της ΑΕΚ στην Λ. Αλεξάνδρας.

Η πλη­ρο­φο­ρία αυτή, πέρα από την προ­φα­νή βαριά ευθύ­νη της κυβέρ­νη­σης και της αστυ­νο­μί­ας, έρχε­ται να ανα­δεί­ξει πρό­σθε­τα ερω­τή­μα­τα στα ήδη υπάρ­χο­ντα που δεν έχουν απα­ντη­θεί.

  • - Για­τί ενώ υπάρ­χει η προει­δο­ποί­η­ση και για επι­κεί­με­νη επί­θε­ση στην Αθή­να, δεν πάρ­θη­καν μέτρα;
  • - Για­τί απο­σύρ­θη­καν τα ΜΑΤ από το γήπε­δο της ΑΕΚ, το βρά­δυ της επί­θε­σης, μετά το τέλος της προ­πό­νη­σης των ομάδων;

Έως τώρα δεν έχει δοθεί καμία ουσια­στι­κή απά­ντη­ση, ειδι­κά στην απο­κά­λυ­ψη του «Ριζο­σπά­στη» ότι το βρά­δυ της σχε­δια­σμέ­νης επί­θε­σης των φασι­στών υπήρ­χαν ΜΑΤ στο γήπε­δο της ΑΕΚ, λόγω της προ­πό­νη­σης των ομά­δων, αλλά …απο­σύρ­θη­καν περί­που δύο ώρες πριν την επι­δρο­μή κατά την οποία δολο­φο­νή­θη­κε ο 29χρονος Μιχάλης!

Από προηγούμενη συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με τον Αλ. Τσέφεριν
Από προη­γού­με­νη συνά­ντη­ση του Κ. Μητσο­τά­κη με τον Αλ. Τσέ­φε­ριν _φωτο Eurokinissi

Divider lineΑντί να δώσει απα­ντή­σεις, η κυβέρ­νη­ση κατα­φεύ­γει σε επι­κοι­νω­νια­κά τεχνά­σμα­τα για να κρύ­ψεις τις βαριές ευθύ­νες της. Αυτή την σκο­πι­μό­τη­τα υπη­ρε­τεί η συνά­ντη­ση και η σύσκε­ψη που θα γίνει την Τετάρ­τη στο Μέγα­ρο Μαξί­μου του πρω­θυ­πουρ­γού Κυριά­κου Μητσο­τά­κη, του προ­έ­δρου της UEFA Αλε­ξά­ντερ Τσέ­φε­ριν και των ιδιο­κτη­τών των ΠΑΕ Ολυ­μπια­κού, Πανα­θη­ναϊ­κού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Πάντως, το χάι­δε­μα των φασι­στών έχει δια­κρα­τι­κό χαρα­κτή­ρα μιας και οι κρο­α­τι­κές αρχές επί χρό­νια κάνουν πως δεν βλέ­πουν την εγκλη­μα­τι­κή δρά­ση των νεο­να­ζί «Bad Blue Boys» της Ντι­να­μό Ζάγκρεπ που έχουν στε­νές σχέ­σεις και με τους δολο­φό­νους ναζί του Τάγ­μα­τος Αζόφ της Ουκρα­νί­ας, μέλη του οποί­ου μίλη­σαν στην ελλη­νι­κή βου­λή μαζί με τον Β. Ζελέν­σκι και τα αστι­κά κόμ­μα­τα χειροκροτούσαν!

Σύν­δε­σμος “BAD BLUE BOYS” της ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Στε­νές σχέ­σεις με τους Ουκρα­νούς φασί­στες του Αζόφ

Ο πρό­ε­δρος της Κρο­α­τί­ας Ζόραν Μιλά­νο­βιτς μίλη­σε για «πολί­τες που έχουν τα δικαιώ­μα­τά τους» και ζήτη­σε από την Ελλά­δα να μην κρα­τή­σει και του 100 Κρο­ά­τες διό­τι αυτό «θα είχε στοι­χεία εκδί­κη­σης ή συλ­λο­γι­κής ευθύ­νης». Πηγές από την κυβέρ­νη­ση έλε­γαν ότι στην Ελλά­δα η «ανε­ξάρ­τη­τη Δικαιο­σύ­νη κάνει τη δου­λειά της», απα­ντώ­ντας μέσω διαρ­ρο­ών στις ανα­φο­ρές του Κρο­ά­τη προέδρου.

Η Ένω­ση Δικα­στών και Εισαγ­γε­λέ­ων Ελλά­δας ανα­φέ­ρει σε ανα­κοί­νω­ση ότι «οι δηλώ­σεις του Προ­έ­δρου της Κρο­α­τί­ας συνι­στούν ευθεία παρέμ­βα­ση στο έργο της Δικαιο­σύ­νης κρά­τους μέλους της Ευρω­παϊ­κής Ένω­σης και προ­σβο­λή των θεσμών της χώρας μας».

Οι προ­φυ­λα­κι­σμέ­νοι κατη­γο­ρού­με­νοι θα οδη­γη­θούν σε 16 φυλα­κές, όπως φαί­νε­ται από την έκδο­ση των πρώ­των 41 φυλακιστηρίων.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο