Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΝΤΡΟΠΗ! Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με φασίστες απόστρατους των Ενόπλων Δυνάμεων!

«Την Τρί­τη 6η Δεκεμ­βρί­ου, ο Πρό­ε­δρος του Παραρ­τή­μα­τος Καστο­ριάς, Υπτ­γος ε.α. Τζωρ­τζό­που­λος Ηλί­ας, με πρω­το­βου­λία του είχε συνά­ντη­ση με τον αρχη­γό της αξιω­μα­τι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης και πρό­ε­δρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέ­ξη Τσί­πρα, παρου­σία και της τοπι­κής βου­λευ­τού ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κας Ολυ­μπί­ας Τελιγιορίδου».

Το από­σπα­σμα προ­έρ­χε­ται από ένα απέ­ριτ­το δελ­τίο Τύπου της Ένω­σης Απο­στρά­των Αξιω­μα­τι­κών Στρα­τού (ΕΑΑΣ) — Παράρ­τη­μα Καστοριάς.

Μόνο που η ΕΑΑΣ, το Παράρ­τη­μα της Καστο­ριάς και συγκε­κρι­μέ­να ο πρό­ε­δρός του, έχουν βαρύ, σεση­μα­σμέ­νο, αντι­κομ­μου­νι­στι­κό …μητρώο. Η ΕΑΑΣ είναι ο διορ­γα­νω­τής των αντι­κομ­μου­νι­στι­κών «γιορ­τών» που διορ­γα­νώ­νο­νται στο Βίτσι και τον Γράμ­μο κάθε χρό­νο. Είναι η Ένω­ση αυτή που κατά και­ρούς απο­κτά δημο­σιό­τη­τα εξαι­τί­ας του πρω­τό­γο­νου αντι­κομ­μου­νι­σμού που ξερ­νά­ει «δημο­σία δαπά­νη», αφού απο­τε­λεί Νομι­κό Πρό­σω­πο Δημο­σί­ου Δικαί­ου, υπό την αιγί­δα του ΥΠΕΘΑ. Μάλι­στα, σε αυτή την αντι­κομ­μου­νι­στι­κή φιέ­στα-μαγνή­τη φασι­στοει­δών από όλη τη χώρα, φέτος, στις 28 Αυγού­στου του 2022, ο πρό­ε­δρος του Παραρ­τή­μα­τος Καστο­ριάς, Υπτ­γος ε.α. Τζωρ­τζό­που­λος Ηλί­ας ‑και συνο­μι­λη­τής του ΣΥΡΙΖΑ- ήταν από τους βασι­κούς ομιλητές!

Ενδει­κτι­κό για τον αντι­κομ­μου­νι­σμό του Ηλ. Τζωρ­τζό­που­λου απο­τε­λεί το βίντεο που έχει αναρ­τή­σει το site imerodromos.gr με απο­σπά­σμα­τα από την ομι­λία του φασί­στα από­στρα­του, όπου χαρα­κτη­ρί­ζει τους μαχη­τές και τις μαχή­τριες του ΔΣΕ «κομ­μου­νι­στο­συμ­μο­ρί­τες» και ανα­φέ­ρο­νται στην περί­ο­δο 1946–1949 ως «συμ­μο­ρι­το­πό­λε­μο»!

Η Ένω­ση Απο­στρά­των Αξιω­μα­τι­κών Στρα­τού είναι αυτή που έχει εις διπλούν (!!!) κάνει αγω­γή κατά του δημο­σιο­γρά­φου Νίκου Μπο­γιό­που­λου, επει­δή αυτά τα απο­λει­φά­δια θίχτη­καν καθώς ο δημο­σιο­γρά­φος τους απο­κά­λε­σε με το όνο­μα τους: Αντι­κομ­μου­νι­στές και φασιστές!

Τελι­κά, η προ­ο­δευ­τι­κή συμ­μα­χία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πάρα πολύ ευρύ­χω­ρη. Μόνο που προ­κα­λεί ανα­τρι­χί­λα το ποιους περιλαμβάνει!

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο