Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οικονομική εξόρμηση ΚΚΕ 2021: Υπερκαλύφτηκε το συνολικό πλάνο και συνεχίζουμε!

Στο 103,09% βρίσκεται η συνολική κάλυψη του πλάνου μετά το “κλείσιμο” τη Δευτέρα 10 Γενάρη — Συνεχίζουμε!

Οι αρκε­τές ανα­κα­τα­τά­ξεις στην κατά­τα­ξη των Οργα­νώ­σε­ων Περιο­χής, όσο και οι νέες είσο­δοι στην αντί­στοι­χη των πρώ­των 20 Τομε­α­κών Οργα­νώ­σε­ων, δεί­χνουν ότι ακό­μη δια­κυ­βεύ­ο­νται οι θέσεις μπρο­στά στην άμιλ­λα και οι οποί­ες θα κρι­θούν στο «καρέ» από τη γραμ­μή του τερ­μα­τι­σμού που πλησιάζει.KKE ΚΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 2021

Η ΚΟ Εξω­τε­ρι­κού με 164,75% συνε­χί­ζει να προ­πο­ρεύ­ε­ται χωρίς να κοι­τά­ει πίσω, όπου ακο­λου­θούν η ΚΟ Αιγαί­ου με 120,76% και η ΚΟ Δυτι­κής Ελλά­δας με 111,19%. Την πρώ­τη τριά­δα ορέ­γε­ται η ΚΟ Κρή­της, που είναι στην 4η θέση με 108,30%. Δυνα­μι­κά η ΚΟ Αττι­κής με 100,12% ανέ­βη­κε στην 5η θέση, ενώ ακό­μα ηχη­ρό­τε­ρη ήταν η άνο­δος της ΚΟ Ανα­το­λι­κής Στε­ρε­άς και Εύβοιας με 100,06%, η όποια έκα­νε άλμα 4 θέσε­ων από την προη­γού­με­νη βδο­μά­δα καλύ­πτο­ντας ακό­μη 13,7% του πλά­νου της. Ακο­λου­θούν σε κοντι­νή από­στα­ση κατά σει­ρά οι ΚΟ Θεσ­σα­λί­ας με 98,74%, Ηπεί­ρου με 97,83% και Πελο­πον­νή­σου με 97%. Η κατά­τα­ξη ολο­κλη­ρώ­νε­ται με τις ΚΟ Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας με 93,89%, Ανα­το­λι­κής Μακε­δο­νί­ας — Θρά­κης με 91,05% και Δυτι­κής Μακε­δο­νί­ας με 77,07%.

Η ΚΝΕ υπερ­κα­λύ­πτει το πλά­νο στο 106,48%. Επί­σης, η ΚΟ «Ριζο­σπά­στη» έχει φτά­σει στο 110,54% του πλά­νου της και η ΚΟ «902» στο 98,90%.

Η μάχη της Οικο­νο­μι­κής Εξόρ­μη­σης είναι και φέτος νικη­φό­ρα, θετι­κό απο­τέ­λε­σμα το όποιο οφεί­λε­ται στην αυτα­πάρ­νη­ση και το πεί­σμα με το οποίο δίνε­ται από τις δυνά­μεις του Κόμ­μα­τος και της ΚΝΕ, όπως και στη σημα­ντι­κή αντα­πό­κρι­ση που βρί­σκει στους εργα­ζό­με­νους, στον λαό και τη νεο­λαία, στους πολ­λούς που στη­ρί­ζουν οικο­νο­μι­κά το ΚΚΕ ανα­γνω­ρί­ζο­ντας τη δρά­ση και τις θέσεις του.

Η κάλυ­ψη του συνο­λι­κού πλά­νου από τις ΚΟ δίνει αέρα ώστε τις επό­με­νες μέρες να καλυ­φτούν όλα τα επι­μέ­ρους πλά­να, η υπερ­κά­λυ­ψη να αφή­σει ακό­μη μεγα­λύ­τε­ρο απο­τύ­πω­μα, το κάθε μέλος του Κόμ­μα­τος και της ΚΝΕ να προ­σφέ­ρει ακό­μη παρα­πά­νω, να συνε­χι­στεί το άνοιγ­μα με το κου­πό­νι στο χέρι φτά­νο­ντας σε ακό­μη περισ­σό­τε­ρους εργα­ζό­με­νους, χώρους δου­λειάς και γειτονιές.

Μαζί με τις προ­σφο­ρές μελών και φίλων που από την αρχή της χρο­νιάς ξαναρ­χί­ζουν να πλη­θαί­νουν, ακό­μη μια ώθη­ση δίνει η ανα­θέρ­μαν­ση της δια­κί­νη­σης του ημε­ρο­λο­γί­ου της ΚΕ για το 2022, που μπο­ρεί να εξα­ντλη­θεί τις επό­με­νες μέρες.

KKE ΚΚΕ Ημερολόγιο 2022 Οικονομική Εξόρμηση

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο