Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οι εκδόσεις Ατέχνως απέκτησαν το δικό τους site και διαδικτυακό βιβλιοπωλείο

Οι εκδό­σεις Ατέ­χνως, μετά από πέντε καλαί­σθη­τες και ενδια­φέ­ρου­σες εκδό­σεις, έκα­ναν το επό­με­νο βήμα­τα τους. Απέ­κτη­σαν το δικό τους site και δια­δι­κτυα­κό βιβλιο­πω­λείο το οποίο εγκαι­νιά­ζε­ται με προ­σφο­ρές και εκπτώ­σεις (Αξί­ζει τον κόπο να το επι­σκε­φτεί­τε).

Όπως ανα­φέ­ρουν στην ταυ­τό­τη­τά τους οι εκδό­σεις Ατέ­χνως, «ακο­λου­θού­με την πορεία της αγο­ράς κι εκμε­ταλ­λευό­μα­στε τις νέες δυνα­τό­τη­τες να φτά­σουν τα βιβλία μας σε όσους περισ­σό­τε­ρους ανα­γνώ­στες, είτε στην έντυ­πη είτε στην ψηφια­κή τους μορφή».

Στο δια­δι­κτυα­κό κατά­στη­μα, μαζί με τα βιβλία των εκδό­σε­ων Ατέ­χνως, θα φιλο­ξε­νού­νται και θα πωλού­νται και βιβλία άλλων εκδο­τι­κών οίκων, όπως επί­σης και βιβλία που εξέ­δω­σαν μόνοι τους οι συγ­γρα­φείς, με κρι­τή­ριο πάντα την ποιό­τη­τα της έκδο­σης και το περιε­χό­με­νό τους. Φιλο­δο­ξούν να γίνουν ένα εναλ­λα­κτι­κό δια­δι­κτυα­κό βιβλιο­πω­λείο, φιλό­ξε­νο στο χρή­σι­μο βιβλίο.

Οι εκδό­σεις Ατέ­χνως κάνουν τα πρώ­τα τους βήμα­τα στο χώρο του βιβλί­ου και όπως τονί­ζουν στην ταυ­τό­τη­τα τους «Δεν φιλο­δο­ξού­με ότι θα φέρου­με κάτι και­νού­ριο. Υπο­σχό­μα­στε όμως ότι με καλαι­σθη­σία και αξιο­πι­στία, θα δώσου­με μορ­φή στις σκέ­ψεις σας, στα συναι­σθή­μα­τά σας, στο λόγο σας, στην εργα­σία σας.

Η έμπει­ρη ομά­δα συνερ­γα­τών μας (διορ­θω­τής, γρα­φί­στας, επι­με­λη­τής έκδο­σης), εγγυά­ται ποιο­τι­κές εκδό­σεις. Οι εκδό­σεις Ατέ­χνως εγγυώ­νται χρή­σι­μες, μορ­φω­τι­κές, ψυχα­γω­γι­κές εκδόσεις».

Αρχι­τέ­κτο­νας του δια­δι­κτυα­κού εγχει­ρή­μα­τος ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο