Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση των συνδυασμών: Στις 13 Περιφέρειες και σε 262 δήμους η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Οι συν­δυα­σμοί της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» κατε­βαί­νουν στις εκλο­γές στις 13 Περι­φέ­ρειες και σε 262 δήμους σε όλη την Ελλά­δα, με τους συν­δυα­σμούς να παρου­σιά­ζο­νται τις μέρες αυτές σε εκδη­λώ­σεις που πραγ­μα­το­ποιού­νται σε όλη την Ελλά­δα και έχουν σημα­ντι­κή απήχηση.

Ξεκι­νά­ει έτσι και τυπι­κά η προ­ε­κλο­γι­κή μάχη για να βγει ενι­σχυ­μέ­νη η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» παντού, με περισ­σό­τε­ρους περι­φε­ρεια­κούς και δημο­τι­κούς συμ­βού­λους, παίρ­νο­ντας τη διοί­κη­ση σε δήμους. Για να δυνα­μώ­σει έτσι το μόνο αντί­πα­λο δέος στην αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή που χτυ­πά­ει όλο το εύρος της ζωής των εργα­ζο­μέ­νων και λαϊ­κών στρω­μά­των και την οποία υλο­ποιούν πρό­θυ­μα στους δήμους και τις Περι­φέ­ρειες οι εκλε­κτοί των ΝΔ — ΣΥΡΙΖΑ — ΠΑΣΟΚ.

Απέ­να­ντι στο εχθρι­κό για τον λαό αστι­κό κρά­τος που υλο­ποιεί ενιαία την πολι­τι­κή προς όφε­λος του κεφα­λαί­ου σε δήμους — Περι­φέ­ρειες — κεντρι­κή κυβέρ­νη­ση. Για να πάρει απά­ντη­ση η πολι­τι­κή που πετσο­κό­βει τη χρη­μα­το­δό­τη­ση στους δήμους και στο όνο­μα της «αντα­πο­δο­τι­κό­τη­τας» λεη­λα­τεί εκ νέου τα λαϊ­κά εισο­δή­μα­τα. Να φάνε τα μού­τρα τους όλοι όσοι υπο­στη­ρί­ζουν με θέρ­μη τα μεγά­λα επι­χει­ρη­μα­τι­κά συμ­φέ­ρο­ντα και με αυτές τις προ­τε­ραιό­τη­τες αφή­νουν στο περι­θώ­ριο σημα­ντι­κά έργα για τις λαϊ­κές ανά­γκες. Ολοι όσοι κατα­πί­νουν αμά­ση­τες και υλο­ποιούν πρό­θυ­μα όλες τις αντερ­γα­τι­κές κατευ­θύν­σεις, όπως η γενί­κευ­ση των «ελα­στι­κών» και προ­σω­ρι­νών σχέ­σε­ων εργα­σί­ας στους εργα­ζό­με­νους. Αυτοί που δηλώ­νουν «παρών» σε καθε­τί που χτυ­πά­ει τη ζωή μας και «απών» στους αγώ­νες και τις διεκ­δι­κή­σεις του λαού και της νεο­λαί­ας διό­τι «δεν είναι στο πεδίο ευθύ­νης τους».

Στις 8 Οκτώ­βρη ψηφί­ζου­με τους συν­δυα­σμούς της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης», τα ψηφο­δέλ­τια που τα απαρ­τί­ζουν αυτοί που γνω­ρί­ζει ο λαός από τη δρά­ση και την αγω­νι­στι­κή τους στά­ση και όχι τους «γνω­στούς» που τον ξεχνά­νε την επο­μέ­νη των εκλο­γών για να συνε­χί­σουν το αντι­λαϊ­κό τους έργο.

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο