Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Την υπε­ρά­σπι­ση της Ρού­λας Πισπι­ρί­γκου ανέ­λα­βε, με σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση-εξου­σιο­δό­τη­ση που δόθη­κε στη δημο­σιό­τη­τα, ο ποι­νι­κο­λό­γος Αλέ­ξης Κούγιας.

Σύμ­φω­να με την ανα­κοί­νω­ση, η ίδια η Ρού­λα Πισπι­ρί­γκου ανα­φέ­ρει ότι από σήμε­ρα μονα­δι­κής δικη­γό­ρος υπε­ρά­σπι­σής της σε όλες τις υπο­θέ­σεις και για όλες τις κατη­γο­ρί­ες που τις απο­δί­δο­νται είναι ο Αλέ­ξης Κούγιας.

Όπως ανα­φέ­ρει, «δηλώ­νω κατη­γο­ρη­μα­τι­κά ότι ο μόνος δικη­γό­ρος, ο οποί­ος με εκπρο­σω­πεί στις ως άνω υπο­θέ­σεις είναι ο κύριος Αλέ­ξιος Κού­γιας και καταρ­γώ κάθε άλλο δικη­γό­ρο, ο οποί­ος μέχρι σήμε­ρα με εκπροσωπούσε».

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι τη Ρ. Πισπι­ρί­γκου εκπρο­σω­πού­σε μέχρι σήμε­ρα ο Όθων Παπα­δό­που­λος, ενώ αρχι­κά για την υπό­θε­ση της Τζωρ­τζί­νας η ανα­κρί­τρια κυρία Σαλάπ­πα είχε διο­ρί­σει ως συνή­γο­ρος της και τον Κων­στα­ντί­νο Ζάρδα.

Η Ρού­λα Πισπι­ρί­γκου παρα­μέ­νει προ­σω­ρι­νά κρα­τού­με­νη στις φυλα­κές Κορυ­δαλ­λού και κατη­γο­ρεί­ται για από­πει­ρα ανθρω­πο­κτο­νί­ας και ανθρω­πο­κτο­νία κατά συρ­ροή των παι­διών της, Τζορ­τζί­νας, Μαλέ­νας, και Ίριδας.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο