Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Δ. Κουτσούμπας στη συνάντηση των Ν. Σοφιανού και Γ. Πρωτούλη με καλλιτέχνες και δημοσιογράφους

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας βρέ­θη­κε σήμε­ρα το μεση­μέ­ρι σε καφέ μπαρ στο κέντρο της Αθή­νας για την καθιε­ρω­μέ­νη έξο­δο με υπο­ψή­φιους πριν από τις αυρια­νές εκλογές.

Στον χώρο παρευ­ρέ­θη­κε ο Νίκος Σοφια­νός, υπο­ψή­φιος Δήμαρ­χος Αθή­νας με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» και ο Γιάν­νης Πρω­τού­λης, υπο­ψή­φιος Περι­φε­ρειαρ­χης Αττι­κής με τη «Λαϊ­κή Συσπείρωση».

Επί­σης παρευ­ρέ­θη­καν υπο­ψή­φιοι στα ψηφο­δέλ­τια του συν­δυα­σμού, καλ­λι­τέ­χνες και δημοσιογράφοι.

Μετα­ξύ άλλων, ο Θανά­σης Παφί­λης, ο τρα­γου­δι­στής Διο­νύ­σης Τσα­κνής, οι ηθο­ποιοί Παύ­λος Ορκό­που­λος, Δημή­τρης Τζου­μά­κης, Μαριάν­θη Σοτά­κη, ο μου­σι­κός Γιάν­νης Παπα­ζα­χα­ριά­κης, οι πανε­πι­στη­μια­κοί Γιάν­νης Μηλιός, Βαγ­γέ­λης Χρι­στο­φό­ρου και Φρα­γκί­σκος Κου­τε­λιέ­ρης, η κιθα­ρί­στρια Εύα Φάμπα, η Έρη Ρίτσου, ο μου­σι­κός Θύμιος Παπα­δό­που­λος, η Δήμη­τρα Μαρα­γκου­δά­κη κ.α.

Συνο­μι­λώ­ντας με τους δημο­σιο­γρά­φους ο Δ. Κου­τσού­μπας είπε ότι θα πάμε πολύ καλά, είμα­στε αισιό­δο­ξοι, θα πέσουν χιλιά­δες κόκ­κι­να γαρύ­φαλ­λα αύριο στις κάλ­πες. Το χρειά­ζε­ται αυτό ο ελλη­νι­κός λαός για­τί είναι η μόνη δύνα­μη που μπο­ρεί να παλέ­ψει τα ζητή­μα­τα της κεντρι­κής εξου­σί­ας, τις αντι­λαϊ­κές πολιτικές.

 

Βλα­ντί­μιρ Μαγια­κόφ­σκι: «Ωδή στην Επανάσταση»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο