Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο συγχρωτισμός του Άδωνη με το «Μακελειό»

Ο υπουρ­γός που δεν είδε κάποιο πρό­βλη­μα στην κρά­τη­ση επί μέρες μαθη­τών στα κρα­τη­τή­ρια της ΓΑΔΑ ξανα­χτύ­πη­σε. Ο Άδω­νις Γεωρ­γιά­δης υπο­στή­ρι­ξε στο MEGA την Τετάρ­τη ότι για τη μεγά­λη αύξη­ση των κρου­σμά­των κορο­νοϊ­ού φταί­ει η συγκέ­ντρω­ση στο Εφε­τείο που έγι­νε για την κατα­δί­κη της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης Χρυ­σή Αυγή!

Η πολι­τι­κή σκο­πι­μό­τη­τα είναι εξό­φθαλ­μη και αυτα­πό­δει­κτη. Με αλχη­μεί­ες θέλει ο υπουρ­γός να κρύ­ψει τις κυβερ­νη­τι­κές ευθύ­νες για τα μέτρα που δεν λαμ­βά­νο­νται σε χώρους εργα­σί­ας, σχο­λεία, ΜΜΜ και δημό­σιο σύστη­μα Υγείας.

Είναι αλχη­μεία ο ισχυ­ρι­σμός του υπουρ­γού διό­τι την ώρα που τα έλε­γε έμπαι­νε σε «καρα­ντί­να» η Καστο­ριά που δεν έγι­νε συγκέ­ντρω­ση στο Εφε­τείο, είχε προη­γη­θεί η «καρα­ντί­να» στην Κοζά­νη που επί­σης δεν έγι­νε συγκέ­ντρω­ση στο Εφε­τείο και «απει­λεί­ται» με καρα­ντί­να η Θεσ­σα­λο­νί­κη που φυσι­κά δεν έγι­νε καμία συγκέ­ντρω­ση στο Εφετείο.

Όπως βέβαια συγκέ­ντρω­ση στο …Εφε­τείο δεν έγι­νε σε Βοιω­τία, Λάρι­σα και Σέρ­ρες που την Τετάρ­τη από την κατη­γο­ρία 2 ανα­βαθ­μί­στη­καν στην κατη­γο­ρία 3 που είναι και τα Ιωάννινα!

Τα ψέμα­τα έχουν πάντα κοντά ποδά­ρια, αν και στην προ­κει­μέ­νη περί­πτω­ση το χει­ρό­τε­ρο για τον υπουρ­γό είναι ο πολι­τι­κός συγ­χρω­τι­σμός του με το «Μακε­λειό» που την ίδια μέρα τα ίδια έγραφε…

Πηγή: 902.gr

belogiannis ploumpidis banner

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο