Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πάτρα: Κατέρρευσε γέφυρα — Αναφορές για θύματα και τραυματίες (BINTEO)

Κατέρ­ρευ­σε τμή­μα γέφυ­ρας στην Πάτρα στην περιο­χή Χάρα­δρο. Σύμ­φω­να με νεό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες υπάρ­χει του­λά­χι­στον ένας νεκρός (ανα­φο­ρές και για δεύ­τε­ρο), τραυ­μα­τί­ες και εγκλωβισμένοι . 

 

Προς το παρόν, έχουν δια­κο­μι­στεί 4 άτο­μα, το ένα χωρίς τις αισθή­σεις του στο ΠΓΝΠ στο Ρίο και ένα ακό­μα στο ΓΝ Πατρών Αγιος »Ανδρέ­ας».

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες στη γέφυ­ρα που βρί­σκε­ται στην είσο­δο της Περι­με­τρι­κής Οδού γίνο­νταν εργα­σί­ες εδώ και δύο χρό­νια. Από την πτώ­ση τμή­μα­τος της γέφυ­ρας τραυ­μα­τί­στη­καν του­λά­χι­στον πέντε εργα­ζό­με­νοι που έχουν μετα­φερ­θεί στον Άγιο Ανδρέα και στο Ρίο.

Οι δίδυ­μες γέφυ­ρες παρου­σί­α­ζαν βλά­βες και προ­βλή­μα­τα στα­τι­κής επάρ­κειας. Τα έργα απο­κα­τά­στα­σης ξεκί­νη­σαν το 2021. Οι γέφυ­ρες, μήκους 167 μέτρων και 169 μέτρων αντί­στοι­χα σε κάθε κλά­δο κυκλο­φο­ρί­ας, βρί­σκο­νται στην αρχή της Παρά­καμ­ψης των Πατρών

H τοπι­κή ιστο­σε­λί­δα The Best μετέ­δω­σε βίντεο από το σημείο της κατάρ­ρευ­σης στην περιο­χή Μπο­ζαϊ­τι­κα. Σε αυτό φαί­νε­ται να έχει πέσει τμή­μα της γέφυ­ρας και ένα σκα­πτι­κό μηχά­νη­μα που βρι­σκό­ταν επά­νω σε αυτή.

Στο σημείο έχουν σπεύ­σει η δημο­τι­κή αρχή, με επι­κε­φα­λής τον δήμαρ­χο Κ. Πελε­τί­δη, αντι­προ­σω­πεία του Εργα­τι­κού Κέντρου και του Σωμα­τεί­ου Οικο­δό­μων, καθώς και του ΚΚΕ.

 

 

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο