Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΣΟΚ: Καταγγέλει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Οικονόμου για υβριστική συμπεριφορά

Την παρέμ­βα­ση του εκπρο­σώ­που Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημή­τρη Μάν­τζιου προ­κά­λε­σε η δημο­σιο­ποί­η­ση στο δια­δί­κτυο βίντεο στο οποίο φαί­νε­ται ο κυβερ­νη­τι­κός εκπρό­σω­πος Γιάν­νης Οικο­νό­μου να εκστο­μί­ζει υβρι­στι­κό σύν­θη­μα κατά του κόμματος.

Ειδι­κό­τε­ρα, ο Δ. Μάν­τζος δημο­σί­ευ­σε video στο οποίο φέρε­ται να εικο­νί­ζε­ται ο Γ. Οικο­νό­μου σε καφε­τέ­ρια στην Λαμία να τρα­γου­δά­ει στο ρεφρέν του τρα­γου­διού «Life is life» υβρι­στι­κό σύν­θη­μα κατά του ΠΑΣΟΚ («γ… το ΠΑΣΟΚ»).

Στην ανάρ­τη­σή του, ο εκπρό­σω­πος του ΠΑΣΟΚ σχο­λιά­ζει: «Δεν θέλου­με να δια­τα­ρά­ξου­με το κλί­μα κατά­νυ­ξης του Πρω­θυ­πουρ­γού στην Τήνο, αλλά μήπως έχει κάτι να πει για τον κυβερ­νη­τι­κό του εκπρό­σω­πο, τα συν­θή­μα­τα και την κατά­ντια του; Ή απλώς, life is life;»

Για «συκο­φα­ντί­ες» κάνει λόγο σε ανάρ­τη­σή του ο κυβερ­νη­τι­κός εκπρό­σω­πος, ανα­φέ­ρο­ντας μετα­ξύ άλλων: «Ο τρό­πος που δια­χρο­νι­κά πολι­τεύ­ο­μαι δεν αφή­νει σε κανέ­ναν, συμπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νου του κ. Μάν­τζου, κανέ­να απο­λύ­τως περι­θώ­ριο παρερ­μη­νεί­ας και καπη­λεί­ας σε οτι­δή­πο­τε αφο­ρά τη στά­ση μου, τόσο σε ιδιω­τι­κό όσο και σε δημό­σιο επίπεδο».

Περί όνου σκιάς ο καυ­γάς ΠΑΣΟΚ και κυβέρ­νη­σης, σε μια περί­ο­δο που ο λαός στε­νά­ζει από την αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή, στην οποία ωστό­σο αμφό­τε­ροι συμφωνούν…

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο