Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πνίγηκε η «πόλη πρότυπο» — Δρόμοι τη Αθήνας μετατράπηκαν σε ορμητικούς χειμάρρους που παρέσυραν ανθρώπους!!! — Απίστευτες εικόνες

Παρα­σύρ­θη­καν άνθρω­ποι στο κέντρο της Αθή­νας από τα νερά!

Τα 10 λεπτά έντο­νης βρο­χό­πτω­σης, εκτός των πολ­λών προ­βλη­μά­των που προ­κά­λε­σαν σε πάρα πολ­λές περιο­χές της Αττι­κής, ήταν ικα­νά να στε­ρή­σουν ακό­μα και την ανθρώ­πι­νη ζωή στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκε­κρι­μέ­να, στην πλημ­μυ­ρι­σμέ­νη Λεω­φό­ρο Β. Σοφί­ας τα ορμη­τι­κά νερά παρέ­σερ­ναν ανθρώ­πους που προ­σπα­θού­σαν να κρα­τη­θούν από πινα­κί­δες, κολώ­νες αλλά και από άλλους πολί­τες που έσπευ­σαν για βοήθεια.

Και όλα αυτά, στην «πρό­τυ­πη του­ρι­στι­κή πόλη» της Αθήνας…

Μπήκαν νερά στο Μετρό «Ευαγγελισμός» — Χείμαρρος η Β. Σοφίας

Μπή­καν νερά στο Μετρό «Ευαγγελισμός»!Ορμητικός χεί­μαρ­ρος η Β. Σοφί­ας στο κέντρο της Αθήνας.

Κλει­στός είναι ο σταθ­μός του Μετρό «Ευαγ­γε­λι­σμός» καθώς και οι δύο είσο­δοι του δεν λει­τουρ­γούν εξαι­τί­ας των νερών που έχουν εισέλ­θει εντός, λόγω της έντο­νης βρο­χό­πτω­σης στο λεκα­νο­πέ­διο και της έλλει­ψης ολο­κλη­ρω­μέ­νου σχε­δί­ου προστασίας!

Κόσμος παρα­μέ­νει εγκλω­βι­σμέ­νος μετα­ξύ του πεζο­δρο­μί­ου στην Β. Σοφί­ας και της εισό­δου του σταθ­μού, καθώς μεγά­λες ποσό­τη­τες νερού κατε­βαί­νουν από την Β. Σοφί­ας που έχει μετα­τρα­πεί σε ορμη­τι­κό χείμαρρο.

Χείμαρρος στο 36ο δημοτικό Αθήνας — Εγκλωβίστηκε η διευθύντρια

Χεί­μαρ­ρος μπρο­στά στο 36ο δημο­τι­κό σχο­λείο της Αθή­νας. Εγκλω­βί­στη­κε η διευθύντρια.

Πηγή: 902.gr

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο