Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ποντίκια σε παιδικό σταθμό της Καισαριανής!!!

Το γεγο­νός ότι η Δημο­τι­κή αρχή της Και­σα­ρια­νής απο­κρύ­πτει ότι έχουν εντο­πι­στεί ποντί­κια στον Παι­δι­κό Σταθ­μό της Εφέ­σου, καταγ­γέλ­λει η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» Και­σα­ρια­νής. Απαι­τεί την διε­νέρ­γεια έκτα­κτων υγειο­νο­μι­κών ελέγ­χων σε όλους τους παι­δι­κούς σταθ­μούς και τα σχο­λεία και συστη­μα­τι­κές μυο­κτο­νί­ες. Να γίνουν τώρα όλες οι απα­ραί­τη­τες ενέρ­γειες, για τις επι­σκευ­ές των απο­χε­τεύ­σε­ων, ώστε να μην ξανα­πα­ρου­σια­στούν τέτοια φαινόμενα.

Στην καταγ­γε­λία της αναφέρει:

«Ενη­με­ρώ­νου­με το λαό της Και­σα­ρια­νής ότι έπε­σαν στην αντί­λη­ψη μας άκρως επι­κίν­δυ­να ευρή­μα­τα για τα μικρά νήπια και βρέ­φη, που φιλο­ξε­νού­νται στους παι­δι­κούς σταθ­μούς της πόλης και τα οποία επι­με­λη­μέ­να συγκά­λυ­ψε η δημο­τι­κή αρχή.

Συγκε­κρι­μέ­να στον παι­δι­κό σταθ­μό επί της οδού Εφέ­σου, που παρα­μέ­νει κλει­στός από χθες Δευ­τέ­ρα και είναι άγνω­στο ποτέ θα ανοί­ξει, εμφα­νί­στη­καν τρω­κτι­κά από τις απο­χε­τεύ­σεις και κυκλο­φο­ρού­σαν στους εσω­τε­ρι­κούς χώρους.

Αντί­στοι­χα ζητή­μα­τα καταγ­γέλ­λουν εργα­ζό­με­νοι και σε άλλους χώρους.

Θυμί­ζου­με ότι μόλις πριν από δύο μήνες στο 1ο και 7ο δημο­τι­κό υπήρ­ξε οξυ­μέ­νο αντί­στοι­χο πρό­βλη­μα, που χρειά­στη­κε η κινη­το­ποί­η­ση του συλ­λό­γου γονέ­ων για να ευαι­σθη­το­ποι­η­θεί η δημο­τι­κή αρχή.

Φτά­νει ως εδώ!».

 

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο