Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας, λόγω φιλανθρωπικής συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο

Προ­σω­ρι­νές κυκλο­φο­ρια­κές ρυθ­μί­σεις θα εφαρ­μο­στούν, σύμ­φω­να με ενη­μέ­ρω­ση της ΕΛΑΣ, σήμε­ρα στο κέντρο της Αθή­νας, στο πλαί­σιο διε­ξα­γω­γής της φιλαν­θρω­πι­κής συναυ­λί­ας με την επω­νυ­μία «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Ειδι­κό­τε­ρα, θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί προ­σω­ρι­νή και στα­δια­κή δια­κο­πή της κυκλο­φο­ρί­ας των οχη­μά­των, από τις 18.30 έως πέρας της συναυ­λί­ας, στις ακό­λου­θες οδούς και λεω­φό­ρους, περιο­χής Δήμου Αθη­ναί­ων, ως εξής:

— Αρδητ­τού, στο τμή­μα αυτής από Λ. Βου­λιαγ­μέ­νης έως την Λ. Βασ. Όλγας, ρεύ­μα κυκλο­φο­ρί­ας προς Λ. Βασ. Κων/νου, και στις καθέ­τους αυτής έως την πρώ­τη παράλ­λη­λη οδό.

— Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμή­μα αυτής από την Λ. Βασ. Όλγας έως την οδό Ερα­το­σθέ­νους, ρεύ­μα κυκλο­φο­ρί­ας προς Λ. Βασ. Σοφί­ας, και στις καθέ­τους αυτής μέχρι την πρώ­τη παράλ­λη­λη, καθώς και στο τμή­μα αυτής από την οδό Ριζά­ρη έως την Λ. Βασ. Όλγας, ρεύ­μα κυκλο­φο­ρί­ας προς Αρδητ­τού και στις καθέ­τους αυτής μέχρι την πρώ­τη παράλ­λη­λη (μετά το πέρας της συναυλίας).

— Λ. Βασ. Όλγας, καθ’ όλο το μήκος της, ρεύ­μα κυκλο­φο­ρί­ας προς Καλλιμάρμαρο.

Η Αστυ­νο­μία απευ­θύ­νει έκκλη­ση στους οδη­γούς, για την καλύ­τε­ρη εξυ­πη­ρέ­τη­σή τους και απο­φυ­γή πρό­σθε­των κυκλο­φο­ρια­κών προ­βλη­μά­των, να απο­φύ­γουν τη διέ­λευ­ση των οχη­μά­των τους στις παρα­πά­νω οδούς κατά το ανα­φε­ρό­με­νο χρο­νι­κό διά­στη­μα και να ακο­λου­θούν τα σήμα­τα και τις υπο­δεί­ξεις των ρυθ­μι­στών τροχονόμων.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο