Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ρίζος Μαρούδας, εκπρόσωπος του μπλόκου Πλατυκάμπου και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας:Δεν ικανοποιήθηκε το σύνολο των αιτημάτων — Ο αγώνας θα συνεχιστεί

«Δεν έχει ικα­νο­ποι­η­θεί το σύνο­λο των αιτη­μά­των μας», δήλω­σε ο Ρίζος Μαρού­δας, εκπρό­σω­πος του μπλό­κου Πλα­τυ­κά­μπου και πρό­ε­δρος της Ομο­σπον­δί­ας Αγρο­τι­κών Συλ­λό­γων νομού Λάρι­σας, μετά τη συνά­ντη­ση της αντι­προ­σω­πεί­ας των μπλό­κων με τον πρω­θυ­πουρ­γό στο Μέγα­ρο Μαξίμου.

ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ: Τα δίκαια αιτή­μα­τά τους ανα­λύ­ουν οι βιο­πα­λαι­στές αγρότες

Όπως είπε, με την «δύνα­μη των μπλό­κων και την αλλη­λεγ­γύη του ελλη­νι­κού λαού» ο αγώ­νας θα συνε­χι­στεί με ενί­σχυ­ση των μπλό­κων. Ο Ρ. Μαρού­δας σημεί­ω­σε ότι η κυβέρ­νη­ση έχει ανα­γνω­ρί­σει ως δίκαια και υπαρ­κτά τα αιτή­μα­τα και πρό­σθε­σε ότι θα «πάμε στα μπλό­κα, θα ενη­με­ρώ­σου­με και θα πάρου­με απο­φά­σεις». Επι­σή­μα­νε ότι «ο αγώ­νας πρέ­πει να συνε­χι­στεί, να δυνα­μώ­σουν τα μπλό­κα, για να ικα­νο­ποι­η­θούν στον μέγι­στο δυνα­τό βαθ­μό τα αιτή­μα­τα επι­βί­ω­σης».

Ακό­μα προ­α­νήγ­γει­λε πανελ­λα­δι­κό συντο­νι­σμό ώστε να «καθο­ρί­σου­με τα βήμα­τά μας». Σημεί­ω­σε ότι «από σήμε­ρα θα ξεκι­νή­σει η ενη­μέ­ρω­ση των αγρο­τών και οι γενι­κές συνε­λεύ­σεις των μπλόκων».

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο