Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σεισμός στην Αθήνα: Δεν υπάρχουν σοβαρά τραυματίες — Κατέρρευσαν δυο κτίρια σε Δραπετσώνα και Πετράλωνα

Σε ανα­κοί­νω­σή του από το Μέγα­ρο Μαξί­μου, ο κυβερ­νη­τι­κός εκπρό­σω­πος Στ. Πέτσας, αφού ανα­φέρ­θη­κε στα στοι­χεία του σει­σμού που χτύ­πη­σε το λεκα­νο­πέ­διο της Αττι­κής, επε­σή­μα­νε ότι δεν υπάρ­χουν ανα­φο­ρές για σοβα­ρούς τραυ­μα­τι­σμούς και ζημιές.

Οι μόνες ζημιές που έχουν ανα­φερ­θεί ως τώρα, σύμ­φω­να με την ενη­μέ­ρω­ση που υπάρ­χει ως τώρα, είναι μια παλαιά κατοι­κία στη Δρα­πε­τσώ­να, και ένα ακα­τοί­κη­το σπί­τι στα Πετρά­λω­να, επί­σης έχουν πέσει προ­σό­ψεις στο Αιγά­λεω και τη Δραπετσώνα.

Η Πυρο­σβε­στι­κή δέχθη­κε κλή­σεις για απε­γκλω­βι­σμούς ατό­μων από ασαν­σέρ. Επί­σης τα δίκτυα κινη­τής τηλε­φω­νί­ας παρου­σί­α­σαν πρό­σκαι­ρα προ­βλή­μα­τα, λόγω της υπερ­φόρ­τω­σης του δικτύ­ου, ανέ­φε­ρε ο κυβερ­νη­τι­κός εκπρόσωπος.

Ανα­φο­ρι­κά με την κυβερ­νη­τι­κή αντί­δρα­ση, οι κ.κ. Χρυ­σο­χοϊ­δης και Χαρ­δα­λιάς είναι στο συντο­νι­στι­κό και ο πρω­θυ­πουρ­γός ενη­με­ρώ­νε­ται για όλες τις εξε­λί­ξεις στο γρα­φείο του.

Σε ετοι­μό­τη­τα και οι Ένο­πλες Δυνά­μεις, αν και εφό­σον χρειαστεί.

Και ο κ. Πέτσας έκλει­σε τη δήλω­σή του λέγο­ντας ότι στην Ελλά­δα γνω­ρί­ζου­με από σει­σμούς και κάλε­σε τους πολί­τες να είναι ενημερωμένοι.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο