Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε — Ισόπαλος στη Μπρατισλάβα ο ΠΑΟΚ

Με γκολ του Τικί­νιο στο 90΄ ο Ολυ­μπια­κός νίκη­σε 1–0 τη Φενέρ­μπα­χτσε στο πλαί­σιο της 5ης αγω­νι­στι­κής του Europa League και προ­κρί­θη­κε στην επό­με­νη φάση της διοργάνωσης. 

Πλέ­ον οι «ερυ­θρό­λευ­κοι» διεκ­δι­κούν ακό­μη και την πρω­τιά και την απευ­θεί­ας πρό­κρι­ση στους «16», κάτι που θα πετύ­χουν με νίκη επί της Αντ­βέρπ στην Αμβέρ­σα την τελευ­ταία αγω­νι­στι­κή (9/12) και παράλ­λη­λα ήττα της Αϊντραχτ που αντι­με­τω­πί­ζει τη Φενέρ­μπα­χτσε στην Κωνσταντινούπολη. 

Η δεύ­τε­ρη θέση οδη­γεί στα play off ενα­ντί­ον ομά­δας που θα κατα­τα­γεί 3η σε όμι­λο του Champions League.

Παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης ο ΠΑΟΚ

Το μη χεί­ρον βέλ­τι­στον για τον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, καθώς ήρθε ισό­πα­λος 0–0 με τη Σλό­βαν Μπρα­τι­σλά­βας στη Σλο­βα­κία για την 5η αγω­νι­στι­κή του 6ου ομί­λου και δια­τή­ρη­σε ζωντα­νές τις ελπί­δες του για πρό­κρι­ση ενό­ψει της τελευ­ταί­ας αγωνιστικής.

Συγκε­κρι­μέ­να, ο «Δικέ­φα­λος του Βορ­ρά», παρό­τι εγκα­τέ­λει­ψε ορι­στι­κά τον στό­χο της 1ης θέσης, έμει­νε ζωντα­νός στο κυνή­γι της 2ης, όπου ισο­βαθ­μεί με τη Σλόβαν.

Ο ΠΑΟΚ σε γενι­κές γραμ­μές ήταν καλύ­τε­ρος και δημιούρ­γη­σε αρκε­τές φάσεις για γκολ, υστέ­ρη­σε όμως — για άλλη μια φορά φέτος — στην τελι­κή προσπάθεια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο