Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στάση εργασίας 11:00 — 16:00 αύριο Δευτέρα 3 Απριλίου σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Στά­ση εργα­σί­ας στα λεω­φο­ρεία και τα τρό­λεϊ θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί αύριο Δευ­τέ­ρα 3 Απρι­λί­ου 2023 από τις 11:00 έως τις 16:00 σύμ­φω­να με τον ΟΑΣΑ λόγω στά­σης εργα­σί­ας των εργαζομένων.

Τα δρο­μο­λό­για στις γραμ­μές που έχουν ανα­λά­βει τα ΚΤΕΛ ανα­μέ­νε­ται να πραγ­μα­το­ποι­η­θούν κανονικά.

Το Σωμα­τείο Τεχνι­κών και Εργα­ζο­μέ­νων ΟΑΣΑ — ΟΣΥ απο­φά­σι­σε συγκέ­ντρω­ση δια­μαρ­τυ­ρί­ας την Δευ­τέ­ρα 3 Απρι­λί­ου και ώρα 12 μμ στα κεντρι­κά γρα­φεία της ΟΣΥ με στά­ση εργα­σί­ας από τις 11 πμ έως τις 16:00 μμ.

«Μετά το τρα­γι­κό δυστύ­χη­μα των Τεμπών που θρη­νή­σα­με αθώα θύμα­τα, είναι επι­βε­βλη­μέ­νο έστω και τώρα να δια­σφα­λί­σου­με στο επι­βα­τι­κό κοι­νό και στους συνα­δέλ­φους μας ασφα­λείς δημό­σιες μαζι­κές μετα­φο­ρές μέσω ανα­νέ­ω­σης του στό­λου μας και υλο­ποί­η­ση της ΕΣΣΕ» τονί­ζει η ανα­κοί­νω­ση των εργαζομένων.

Η Ένω­ση Εργα­ζο­μέ­νων ΗΛΠΑΠ σε ανα­κοί­νω­σή της ζητά μονι­μο­ποί­η­ση μέτρων προ­στα­σί­ας και ασφά­λειας και ανα­φέ­ρει πως κλι­μά­κιο θα παρευ­ρε­θεί στις 12:00 στο υπουρ­γείο Μετα­φο­ρών ενώ την ίδια ώρα θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί παρά­στα­ση δια­μαρ­τυ­ρί­ας στα κεντρι­κά γρα­φεία της ΟΣΥ.

Τα υπό­λοι­πα μέσα ανα­μέ­νε­ται να κινη­θούν κανονικά.

Για περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες το επι­βα­τι­κό κοι­νό μπο­ρεί να ενη­με­ρώ­νε­ται από την εφαρ­μο­γή της τηλε­μα­τι­κής καθώς και από το πλη­ρο­φο­ρια­κό κέντρο 11185.

 

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο