Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στον εισαγγελέα οι 87 συλληφθέντες που είχαν δώσει οπαδικό «ραντεβού» στη Ν. Ιωνία

Ενώ­πιον του εισαγ­γε­λέα θα οδη­γη­θούν σήμε­ρα, οι 87 συλ­λη­φθέ­ντες, οι οποί­οι είχαν δώσει οπα­δι­κό «ραντε­βού» το από­γευ­μα της Κυρια­κής στη Νέα Ιωνία πριν από ποδο­σφαι­ρι­κό αγώ­να μετα­ξύ ομά­δων τοπι­κού επι­πέ­δου της Αθήνας.

Σύμ­φω­να με ανα­κοί­νω­ση της αστυ­νο­μί­ας, αστυ­νο­μι­κοί της Ομά­δας ΔΙΑΣ εντό­πι­σαν το από­γευ­μα της Κυρια­κής, κοντά σε γήπε­δο της περιο­χής, 23 άτο­μα, εκ των οποί­ων οι 13 ανή­λι­κοι, τα οποία έφε­ραν ξύλι­να στυ­λιά­ρια και σιδε­ρέ­νια ράβδο. Σε άλλο σημείο, εντο­πί­στη­καν ακό­μη 64 άτο­μα, από τους οποί­ους οι 49 ανή­λι­κοι, στην κατο­χή των οποί­ων βρέ­θη­καν και κατα­σχέ­θη­καν ναρ­κω­τι­κές ουσί­ες, φωτο­βο­λί­δες, κρο­τί­δες, λίμα και σίδερο.

Οι 87 προ­σή­χθη­σαν στην Υπο­διεύ­θυν­ση Αντι­με­τώ­πι­σης Βίας στους Αθλη­τι­κούς Χώρους και στην Υπο­διεύ­θυν­ση Ασφά­λειας Βορειο­α­να­το­λι­κής Αττι­κής, ενώ, όπως δια­πι­στώ­θη­κε, τυγ­χά­νουν οπα­δοί δύο δια­φο­ρε­τι­κών ομά­δων, οι οποί­ες θα αγω­νί­ζο­νταν σε γήπε­δο της περιο­χής αργότερα.

Όλα τα άτο­μα συνε­λή­φθη­σαν –κατά περί­πτω­ση- για σύστα­ση και συμ­με­το­χή σε εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση, για παρά­βα­ση των νόμων για τον αθλη­τι­σμό, τα όπλα, τις φωτο­βο­λί­δες, τα ναρ­κω­τι­κά και για δια­τά­ρα­ξη της κοι­νής ειρήνης.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο