Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συνέντευξη 🚩 Ηλία Σταμέλου Δημάρχου Καισαριανής & εκ νέου υποψήφιου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Ο Ηλί­ας Στα­μέ­λος εξη­γεί στο «902.gr» πως κάθε μέρα γίνε­ται και πιο επί­και­ρο το σύν­θη­μα «δήμαρ­χος αγω­νι­στής και όχι δια­χει­ρι­στής της αντι­λαϊ­κής πολι­τι­κής» και στέ­κε­ται στο γεγο­νός πως η πλειο­ψη­φία των υπο­λοί­πων παρα­τά­ξε­ων, ανά­με­σά τους και η παρά­τα­ξη του ΣΥΡΙΖΑ, προ­κρί­νουν την αντα­πο­δο­τι­κό­τη­τα, προ­ω­θούν τις ΚΟΙΝΣΕΠ και την προ­ά­σπι­ση των συμ­φε­ρό­ντων του κεφαλαίου. 

Υπεν­θυ­μί­ζει το πλού­σιο έργο τιμής της ιστο­ρί­ας της «ανταρ­το­μά­νας» Και­σα­ρια­νής, με Δημο­τι­κή Αρχή τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση», όπως το Μου­σείο ΕΑΜι­κής Εθνι­κής Αντί­στα­σης και υπο­γραμ­μί­ζει τις παρεμ­βά­σεις και τις δρά­σεις της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» για τη στή­ρι­ξη της λαϊ­κής οικο­γέ­νειας, παρά τα πολ­λά εμπό­δια από την κυβερ­νη­τι­κή πολιτική.

Επί­σης, εξη­γεί τις προ­σπά­θειες που κατα­βά­λει ο δήμος, μαζί με το λαό της πόλης, να προ­στα­τέ­ψει έναν από τους τελευ­ταί­ους πνεύ­μο­νες πρα­σί­νου στην Αθή­να, τον Υμητ­τό, από τις πυρ­κα­γιές.

Ο Ηλίας Σταμέλος καλεί το λαό, μπροστά στις επερχόμενες εκλογικές μάχες, 

  • Να ψηφίσει με βάση τα συμφέροντα και τις ανάγκες του, 

  • Να δυναμώσει το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Καισαριανής και στην περιφέρεια, 

  • Για να είναι ο ίδιος ο λαός πιο δυνατός στον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, στην πάλη για ανάκτηση των απωλειών και καινούριες κατακτήσεις.

Καισαριανή 2015 Νίκη

Παρα­κο­λου­θή­στε τη συνέ­ντευ­ξη για να δεί­τε ‑μεταξ΄υ άλλων και  για­τί οι κομ­μου­νι­στές δήμαρ­χοι κάνουν τη διαφορά!

Θυμί­ζου­με πως σήμε­ρα το από­γευ­μα, στις 7.00 μμ. στο Δημαρ­χείο Και­σα­ρια­νής η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» Αττι­κής οργα­νώ­νει θεμα­τι­κή εκδή­λω­ση – συζή­τη­ση για την αντι­πυ­ρι­κή προ­στα­σία. Θα μιλή­σουν ο Γιάν­νης Πρω­τού­λης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης Αττι­κής, ο Μιχά­λης Μιχα­ήλ, ανθυ­πο­πυ­ρα­γός εα., υπο­ψή­φιος ευρω­βου­λευ­τής του ΚΚΕ και ο Ηλί­ας Στα­μέ­λος, δήμαρ­χος Και­σα­ρια­νής και εκ νέου υπο­ψή­φιος. Θα γίνουν επί­σης παρεμ­βά­σεις από στε­λέ­χη των αρμό­διων υπη­ρε­σιών και ειδι­κούς επιστήμονες.

«Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ αντιπυρική προστασία ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 24-Απρ-2019

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο