Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συνελήφθη γνωστός τερματοφύλακας της Super League για ασέλγεια και κατοχή ναρκωτικών

Συνε­λή­φθη χθες τα ξημε­ρώ­μα­τα σε μπαρ στο Κολω­νά­κι γνω­στός τερ­μα­το­φύ­λα­κας επαρ­χια­κής ομά­δας με την κατη­γο­ρία της ασέλ­γειας και κατο­χής ναρκωτικών.

Ανα­λυ­τι­κό­τε­ρα, ο εισαγ­γε­λέ­ας άσκη­σε ποι­νι­κή δίω­ξη σε βάρος του ποδο­σφαι­ρι­στή για:

– Βια­σμό χωρίς συναίνεση

– Προ­σβο­λή γενε­τή­σιας αξιο­πρέ­πειας ανηλίκου

– Προ­μή­θεια-κατο­χή ναρ­κω­τι­κών ουσιών προς ιδί­αν χρήση

Ο συλ­λη­φθείς τερ­μα­το­φύ­λα­κας παρα­πέμ­φθη­κε να απο­λο­γη­θεί σε ανα­κρι­τή από τον οποίο έλα­βε προ­θε­σμία για την Πέμ­πτη για να προ­ε­τοι­μά­σει την υπε­ρά­σπι­σή του πριν δικα­στι­κός λει­τουρ­γός και ανα­κρι­τής απο­φα­σί­σουν για την περαι­τέ­ρω ποι­νι­κή του αντιμετώπιση.

Τι κατέθεσε η 17χρονη που κατήγγειλε το βιασμό

Τα όσα έγι­ναν στο μπαρ του Κολω­να­κί­ου χθες τα ξημε­ρώ­μα­τα, όπου δια­σκέ­δα­ζε η 17χρονη με τους συμ­μα­θη­τές της από το Βέλ­γιο, περιέ­γρα­ψε στους αστυ­νο­μι­κούς η ανή­λι­κη που όπως καταγ­γέλ­λει δέχθη­κε σεξουα­λι­κή επί­θε­ση από τον 33χρονο ποδοσφαιριστή.

«Ένα άτο­μο το οποίο βρι­σκό­ταν στα VIP του κατα­στή­μα­τος μας προ­σκά­λε­σε, εμέ­να και άλλα τέσ­σε­ρα άτο­μα, στο VIP τμή­μα. Εκεί άρχι­σε να μας κερ­νά­ει σφη­νά­κια. Στη συνέ­χεια ξεκί­νη­σε να με αγγί­ζει. Τον έσπρω­ξα και έφυ­γα μακριά του και από τον χώρο VIP. Μετά από πέντε λεπτά επει­δή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανω­τέ­ρω χώρο, VIP, ξανα­γύ­ρι­σα» κατέ­θε­σε η μαθήτρια.

Ο ποδο­σφαι­ρι­στής που βρι­σκό­ταν στο μπαρ με έναν συμπαί­κτη του συνέ­χι­σε να την παρε­νο­χλεί, υπο­στη­ρί­ζει η μαθή­τρια: «Με πλη­σί­α­σε ξανά, ξεκί­νη­σε να μου μιλά­ει, όμως δεν κατα­λά­βαι­να τι έλε­γε. Το μονα­δι­κό που κατά­λα­βα ήταν όταν με ρώτη­σε πόσο χρο­νών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασα­ρί­ας δεν κατα­λά­βαι­να τι μου έλε­γε και του γύρι­σα την πλά­τη μου προ­κει­μέ­νου να κατα­λά­βει ότι δεν θέλω να του μιλή­σω άλλο».

Το κορί­τσι ζήτη­σε, όπως λέει, βοή­θεια από τους φίλους της για να φύγει από το VIP χώρο του μπαρ και μετά από λίγη ώρα επει­δή δεν αισθα­νό­ταν καλά επέ­στρε­ψε με μια συμ­μα­θή­τριά της στο ξενο­δο­χείο τους. Εκεί πλη­ρο­φο­ρή­θη­κε στις 6:00 το πρωί ότι έγι­νε επει­σό­διο στο μπαρ και οι εμπλε­κό­με­νοι κατέ­λη­ξαν στο Αστυ­νο­μι­κό Τμή­μα Συντάγ­μα­τος. Εκεί πήγε και η ίδια και ανα­γνώ­ρι­σε τον 33χρονο.

Φωνές κοι­νω­νι­κής αντί­στα­σης στη λογο­τε­χνία της Νότιας Αμε­ρι­κής, της Άννε­κε Ιωαννάτου

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο