Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΣΥΡΙΖΑ — ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Επεισόδιο Νο 165342

Στην ακό­λου­θη φωτο­γρα­φία (από τις 8/2/2019) βλέ­πε­τε πώς είχε υπο­δε­χθεί στη Χωμα­τε­ρή της Φυλής η διοί­κη­ση του ΣΥΡΙΖΑ (Ρένα Δού­ρου) τον υπο­ψή­φιο περι­φε­ρειάρ­χη του ΚΚΕ Γιάν­νη Πρω­τού­λη: Με κάτι φου­σκω­τούς, που ανέ­λα­βαν να στή­σουν μπλό­κο στην αντι­προ­σω­πεία της «Λαϊ­κής Συσπείρωσης».

protoulis 2

Αντί για ενη­μέ­ρω­ση, η αντι­προ­σω­πεία βρέ­θη­κε αντι­μέ­τω­πη με απει­λές από ομά­δα «σεκιου­ρι­τά­δων» που εμφα­νί­στη­κε κατα­δρο­μι­κά στο χώρο, για να εμπο­δί­σει την είσο­δό της στη χωμα­τε­ρή. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όταν ο Γ. Πρω­τού­λης κατήγ­γει­λε δημό­σια τη στά­ση του ΕΔΣΝΑ, ο φορέ­ας, με μια κατά­πτυ­στη ανα­κοί­νω­ση, μίλη­σε για «προ­ε­κλο­γι­κό σόου», χρε­ώ­νο­ντας μάλι­στα στην αντι­προ­σω­πεία του ΚΚΕ «πρω­το­φα­νή και αήθη συμπε­ρι­φο­ρά» απέ­να­ντι στους «εργα­ζό­με­νους του ΧΥΤΑ», εννο­ώ­ντας προ­φα­νώς τους «τετρά­γω­νους» θυρο­φύ­λα­κες που «έσκα­σαν» από το που­θε­νά για να επι­βά­λουν την τάξη…suriza xrusi augi 1

Στην άλλη φωτο­γρα­φία (προ­χθε­σι­νή) βλέ­πε­τε τον ίδιο ΣΥΡΙ­ΖΑίο Γ. Δρί­βα (που είχε βάλει τους φου­σκω­τούς να διώ­ξουν τον Πρω­τού­λη) να κάνει γελά­κια και χαρού­λες στη χωμα­τε­ρή με τους υπό­δι­κους φασί­στες Πανα­γιώ­τα­ρο — Παπ­πά, ο πρώ­τος υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης του ναζι­στι­κού μορ­φώ­μα­τος στην Αττι­κή. Μάλι­στα, ο ίδιος ο γγ του ΕΔΣΝΑ και στέ­λε­χος του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Δρί­βας, ανέ­λα­βε να ξενα­γή­σει τους δυο χρυ­σαυ­γί­τες στη χωμα­τε­ρή. Θυμί­ζου­με ότι πρό­ε­δρος του ΕΔΣΝΑ είναι η περι­φε­ρειάρ­χης Αττι­κής και εκ νέου υπο­ψή­φια του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δού­ρου. Να σημειω­θεί επί­σης ότι το σωμα­τείο των εργα­ζο­μέ­νων στον ΕΔΣΝΑ ουδέ­πο­τε δέχτη­κε να «εξυ­πη­ρε­τή­σει» τους χρυ­σαυ­γί­τες στο χώρο, όπως πρό­θυ­μα έκα­νε η διοίκηση.

Δηλα­δή: Οι ΣΥΡΙ­ΖΑί­οι (Ρένα Δού­ρου και Γ.Δρίβας), που δεν ήθε­λαν τον Πρω­τού­λη μέσα στα πόδια τους, προ­χθές ήταν αγκα­λιά με τους φασί­στες και τους ξενα­γού­σαν στα «έργα» τους!

Δεν προ­κα­λεί εντύ­πω­ση. Το ίδιο έκα­ναν βου­λευ­τές και υπουρ­γοί του ΣΥΡΙΖΑ, που καμά­ρω­ναν σαν «γύφτι­κα σκε­πάρ­νια» πλάι στους χρυ­σαυ­γί­τες υπό­δι­κους, στις εξέ­δρες που στή­θη­καν για τον εορ­τα­σμό της 25 Μαρτίου.

Σε αυτές τις εκλο­γές να μην τους χαρι­στού­με. Ούτε να πέσου­με στην παγί­δα που του στή­νουν με τα «προ­ο­δευ­τι­κά μέτω­πα», που θα απο­τε­λέ­σουν τάχα ανά­χω­μα στην ακρο­δε­ξιά, ενώ δεν χάνουν ευκαι­ρία να χαριε­ντί­ζο­νται μαζί της.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο