Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς: Εγρήγορση και ετοιμότητα για να μην χαθεί κανένα σπίτι από τα κοράκια

Πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε σήμε­ρα η κινη­το­ποί­η­ση στην εται­ρία δια­χεί­ρι­σης κόκ­κι­νων δανεί­ων Dovalue από συν­δι­κά­τα και οικο­γέ­νειες που βρί­σκο­νται μπρο­στά στον κίν­δυ­νο να χάσουν τα σπί­τια τους.

Όπως ανα­φέ­ρει το ΠΑΜΕ «η εται­ρία μετά από αρκε­τή ώρα και μετά από την πίε­ση των δια­δη­λω­τών, δέχτη­κε αντι­προ­σω­πία των οφει­λε­τών και των συν­δι­κά­των. Στην συζή­τη­ση οι αρμό­διοι του fund, με τα χέρια λυμέ­να από νομο­θε­τι­κό οπλο­στά­σιο που τους αφή­νει ασύ­δο­τους να αρπά­ζουν τον μόχθο του λαού, λει­τούρ­γη­σαν με βάση τα δεδο­μέ­να των δανεί­ων, των αγο­ρών και των επιτοκίων».

Σημειώ­νει ότι, «οι οφει­λέ­τες συνά­δελ­φοι από την μεριά τους εκθέ­σα­νε την κατά­στα­ση την οποία έχουν περιέλ­θει, τη συνε­χή κοροϊ­δία, εμπαιγ­μό, και εκβια­σμούς που δέχο­νται, την προ­σπά­θεια που κάνουν για να ρυθ­μί­σουν τα δάνεια τους με λογι­κές δόσεις που να μπο­ρούν να αντα­πε­ξέλ­θουν στις υπο­χρε­ώ­σεις τους.

Οι δια­χει­ρι­στές της αγω­νί­ας αυτών των ανθρώ­πων, είπαν ότι θα εξε­τά­σουν τις περι­πτώ­σεις και θα απα­ντή­σουν σύντο­μα στο αίτη­μα για ανα­στο­λή των πλει­στη­ρια­σμών και ρύθ­μι­ση των δανεί­ων με βάση τις δυνα­τό­τη­τες που έχουν οι οφειλέτες».

«Καλού­με όλα τα συν­δι­κά­τα να είναι σε εγρή­γορ­ση και ετοι­μό­τη­τα για να απα­ντή­σου­με μαζι­κά όπο­τε χρεια­στεί ώστε να μη χαθεί κανέ­να σπί­τι από τα κορά­κια. Καλού­με επί­σης όποιος βρί­σκε­ται μπρο­στά στον κίν­δυ­νο να χάσει το σπί­τι του» να απευ­θυν­θεί στο ΠΑΜΕ καταλήγοντας:

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»!

Ναπο­λέ­ων Σου­κα­τζί­δης Το μεγα­λείο ενός αγω­νι­στή της Αντί­στα­σης, του Θέμου Κορνάρου

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο