Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το ‘χει το όνομα εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ;

Προ­χτές ο Πέτρος Παπ­πάς, βου­λευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ, σε τηλε­ο­πτι­κή εκπο­μπή δήλω­νε πως δεν υπάρ­χουν νόμι­μες κατα­λή­ψεις των φοι­τη­τι­κών συλ­λό­γων και ότι η αστυ­νο­μία πρέ­πει να μπο­ρεί να τις “σπά­ει”.

Σήμε­ρα, σε τηλε­ο­πτι­κή εκπο­μπή ο πρώ­ην υπουρ­γός και νυν βου­λευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπ­πάς, στην προ­σπά­θειά του τάχα — να απο­δο­μή­σει την πρό­τα­ση του ΚΚΕ για την έρευ­να σε βάθος των πολι­τι­κών και ποι­νι­κών ευθυ­νών για το έγκλη­μα στα Τέμπη, έφτα­σε στο σημείο να παρο­μοιά­ζει το έγκλη­μα στα Τέμπη με ένα… τροχαίο.

Μάλι­στα για να μην αφή­σει και περι­θώ­ρια… ότι δεν πρό­κει­ται για σκε­πτι­κό-πλυ­ντή­ριο των κρα­τι­κών ευθυ­νών, ο εκπρό­σω­πος του ΣΥΡΙΖΑ.. ανέ­πτυ­ξε την σκέ­ψη του λέγο­ντας πως “είναι σαν να βγαί­νου­με έξω να δού­με να σκο­τώ­νει ένας οδη­γός έναν πεζό και να έρχε­ται ο δικη­γό­ρος του οδη­γού και να λέει ότι δεν θα συζη­τή­σου­με για το δυστύ­χη­μα μόνο, αλλά για την οδι­κή ασφά­λεια στην Ελλά­δα από το 1997”.

Τώρα τι σχέ­ση μπο­ρεί να έχει, ένα τρο­χαίο με την εμπλο­κή ενός ιδιώ­τη με τη σύγκρου­ση δύο τρέ­νων σε κρα­τι­κή υπο­δο­μή, που έχει αφε­θεί στην τύχη της από όλες τις πλευ­ρές για χρό­νια, ένας.. θεός ξέρει. Πρό­κει­ται για την ΣΥΡΙ­ΖΑϊ­ι­κη εκδο­χή του “ανθρώ­πι­νου λάθους” που τελι­κά λει­τουρ­γεί ως πλυ­ντή­ριο για το έγκλη­μα στα Τέμπη και τις αιτί­ες που το προκάλεσαν.

Πηγή:

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο