Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Φασιστικού τύπου βία σε δημοσιογράφο από τον επίσημο διαδικτυακό τόπο (indymedia) του Ρουβίκωνα

Στό­χος φασι­στι­κού τύπου βίας, στο όνο­μα του Ρου­βί­κω­να και από υπε­ρα­σπι­στές του, έγι­νε ο δημο­σιο­γρά­φος και δια­χει­ρι­στής του δια­δι­κτυα­κού περιο­δι­κού Ατέ­χνως Ηρα­κλής Κακα­βά­νης, για­τί τόλ­μη­σε να φιλο­ξε­νή­σει ειδή­σεις που αφο­ρούν το Ρου­βί­κω­να και οι οποί­ες δεν τους είναι αρε­στές (στο­χο­ποί­η­ση συμ­βο­λαιο­γρά­φου και δήλω­ση του γνω­στού φασί­στα Αθ. Πλεύ­ρη).

Την Παρα­σκευή (25/5) και το Σάβα­το (26/5) εκδη­λώ­θη­κε μια άνευ προη­γου­μέ­νου χυδαία δια­δι­κτυα­κή επί­θε­ση από τον ιστό­το­πο Βαθύ Κόκ­κι­νο (από­λυ­τα συμ­βα­τή με την εν συνό­λω παρου­σία του στο δια­δί­κτυο). Ψεύ­δη, ύβρεις, συκο­φα­ντί­ες (συνο­δευ­μέ­να με φωτο­γρα­φία) με στό­χο την επαγ­γελ­μα­τι­κή και κοι­νω­νι­κή εξό­ντω­ση του Ηρα­κλή Κακαβάνη.

Ευθύς αμέ­σως, στη­λι­τεύ­ο­ντας την επί­θε­ση, θέσα­με το ερώ­τη­μα «Αλή­θεια, οι περί­φη­μοι κοι­νω­νι­κοί αγω­νι­στές του «Ρου­βί­κω­να», τέτοιους ιδε­ο­λο­γι­κούς «συνη­γό­ρους» έχουν; Από αυτούς εκπρο­σω­πού­νται και σ’ αυτούς στη­ρί­ζο­νται;».

Η αλή­θεια είναι ότι δεν περι­μέ­να­με απά­ντη­ση και μάλι­στα τόσο γρή­γο­ρα και από τη συγκε­κρι­μέ­νη πηγή. Ο γνω­στός αυτο­α­πο­κα­λού­με­νος αντε­ξου­σια­στι­κός χώρος indymedia (γνω­στός για τη φιλο­ξε­νία ρυπα­ρο­γρα­φη­μά­των, ειδι­κά δε σε ό,τι σχε­τί­ζε­ται με κομ­μου­νι­στές και το οργα­νω­μέ­νο λαϊ­κό — εργα­τι­κό κίνη­μα), έσπευ­σε να φιλο­ξε­νή­σει – υιο­θε­τή­σει το σημε­ρι­νό ασύλ­λη­πτου φαντα­σί­ας και λογι­κής, ξένο με κάθε μορ­φή πολι­τι­κής αντι­πα­ρά­θε­σης, δημο­σί­ευ­μα από τον ιστό­το­πο Βαθύ Κόκκινο.

indymedia

Το Indymedia είναι ο επί­ση­μος φορέ­ας έκφρα­σης του Ρου­βί­κω­να. Είναι τυχαία (και ξένη προς το Ρου­βί­κω­να;) η ανα­πα­ρα­γω­γή από το indymedia του χολε­ρι­κού δημο­σιεύ­μα­τος από το Βαθύ Κόκ­κι­νο (σε μια προ­σπά­θειας εκφο­βι­σμού και τρο­μο­κρά­τη­σης του δημο­σιο­γρά­φου Ηρα­κλή Κακαβάνη);

Αν είναι ξένη είναι πολύ απλό να διευ­κρι­νι­στεί, όπως και να δια­χω­ρί­σει τη θέση του από το Βαθύ Μαύ­ρο του φασι­σμού που ενί­ο­τε φορά κόκ­κι­νη προβιά. 

Στο μετα­ξύ, δε βγά­ζε­τε τις μάσκες σας;

Αν και δεν περι­μέ­νου­με εκπλή­ξεις από την κινη­μα­τι­κή λογι­κή της κουκούλας…

Ατέ­χνως

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο