Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Ένταλμα σύλληψης εναντίον τρίτου προσώπου — Βαριές κατηγορίες για τον αστυνομικό και τον πατέρα

Βαρύ­τα­τες κατη­γο­ρί­ες απήγ­γει­λε ο Εισαγ­γε­λέ­ας σε βάρος του υπό από­λυ­ση 39χρονου αστυ­νο­μι­κού και του πατέ­ρα της 19χρονης, η οποία χθες κατήγ­γει­λε πως ο ένστο­λος την εξα­νά­γκα­ζε να εκδί­δε­ται σε σπί­τι στην Ηλιού­πο­λη ενώ ο πατέ­ρας της την βία­ζε επί σει­ρά ετών.

Σε βάρος των δύο συλ­λη­φθέ­ντων ασκή­θη­κε ποι­νι­κή δίω­ξη για συνο­λι­κά 14 αδι­κή­μα­τα σε βαθ­μό κακουρ­γή­μα­τος και πλημ­με­λή­μα­τος, ενώ οι δικα­στι­κές Αρχές εξέ­δω­σαν ένταλ­μα σύλ­λη­ψης ενα­ντί­ον τρί­του προ­σώ­που που εμπλέ­κε­ται στην υπό­θε­ση , το οποίο φαί­νε­ται να ήταν συνερ­γός του αστυ­νο­μι­κού που με την βία, σύμ­φω­να με την καταγ­γέλ­λου­σα, την εξέδιδε.

Στην ποι­νι­κή δίω­ξη περι­λαμ­βά­νο­νται μετα­ξύ άλλων κατη­γο­ρί­ες για :

- Εμπο­ρία ανθρώ­που κατ´ επάγγελμα

- Εμπο­ρία ανθρώ­που στρε­φό­με­νη κατά ανηλίκου

- Βια­σμός κατ’ εξακολούθηση

- Κατά­χρη­ση σε ασέλγεια

- Γενε­τή­σια πρά­ξη μετα­ξύ συγ­γε­νών με ανηλίκους

- Ενδο­οι­κο­γε­νεια­κή σωμα­τι­κή βλάβη

- Ενδο­οι­κο­γε­νεια­κή απειλή

- Δια­κί­νη­ση ναρ­κω­τι­κών ουσιών 

- Παρά­νο­μη οπλοφορία

- Παρά­νο­μη οπλοχρησία

- Παρά­νο­μη οπλοκατοχή

Και οι δύο κατη­γο­ρού­με­νοι, που οδη­γή­θη­καν στον Εισαγ­γε­λέα πριν το μεση­μέ­ρι, φέρο­νται να αρνή­θη­καν ενώ­πιον της Εισαγ­γε­λέα όσα τους απο­δί­δο­νται στη δικο­γρα­φία που σχη­μα­τί­στη­κε μετά την καταγ­γε­λία της 19χρονης. Εντύ­πω­ση προ­κά­λε­σε η μπλού­ζα που φορού­σε ο αστυ­νο­μι­κός κατά την προ­σα­γω­γή του στον Εισαγ­γε­λέα, η οποία είναι δια­φη­μι­στι­κή εται­ρί­ας που ασχο­λεί­ται με ται­νί­ες πορ­νο­γρα­φι­κού περιε­χο­μέ­νου.

Η υπό­θε­ση ανα­τέ­θη­κε σε Ανα­κρι­τή ενώ­πιον του οποί­ου παρα­πέμ­φθη­καν οι δύο άντρες.

Ο εφιάλτης της 19χρονης

Η 19χρονη, σε μία μαρα­θώ­νια κατά­θε­ση, απο­κά­λυ­ψε τη φρί­κη που βίω­νε, καθώς, όπως η ίδια δήλωσε,ο πατέ­ρας της την κακο­ποιού­σε και την υπο­χρέ­ω­νε να επι­δί­δε­ται σε σεξουα­λι­κές πρά­ξεις μέσα στο ίδιο το σπί­τι τους, ενώ ο αστυ­νο­μι­κός την κακο­ποιού­σε, τη βία­ζε και την εξέ­δι­δε κατ’ εξακολούθηση.

Πώς κατάφερε να αποδράσει από το σπίτι της φρίκης

Το κορί­τσι, που κατά­φε­ρε να απο­δρά­σει από­το κολα­στή­ριο της οδού Σοφο­κλή Βενι­ζέ­λου Ηλιού­πο­λης όπου την είχε φυλα­κί­σει ο 41χρονος αστυ­νο­μι­κός και άγρια χτυ­πη­μέ­νη να ζητή­σει βοή­θεια απο την υπάλ­λη­λο μιας καφε­τέ­ριας περιέ­γρα­ψε με κάθε λεπτο­μέ­ρεια στο Εσω­τε­ρι­κών Υπο­θέ­σε­ων της ΕΛ.ΑΣ. όλα όσα φρι­κτά υπέ­στη. Μαζί με τον αστυ­νο­μι­κό, ο οποί­ος υπη­ρε­τού­σε στις πεζές περι­πο­λί­ες στην Αθή­να, συνε­λή­φθη και ο πατέ­ρας της κοπέ­λας, ο οποί­ος όπως προ­έ­κυ­ψε από την εξέ­τα­σή της στους αστυ­νο­μι­κούς, από την ηλι­κία των 11 έως 17 ετών, με ξύλο και απει­λές εξα­νά­γκα­ζε το κορι­τσά­κι σε γενε­τή­σιες πρά­ξεις μέσα στο σπί­τι τους.

Το παι­δί, μετά τη μαρα­θώ­νια κατά­θε­σή του στους αστυ­νο­μι­κούς, οδη­γή­θη­κε στο νοσο­κο­μείο προ­κει­μέ­νου να υπο­βλη­θεί σε εξε­τά­σεις, ενώ ανα­μέ­νε­ται να γίνει και ιατρο­δι­κα­στι­κή εξέταση.

Ο αστυ­νο­μι­κός, ο οποί­ος τελεί ήδη σε κατά­στα­ση αργί­ας με από­λυ­ση, κατη­γο­ρεί­ται για σωμα­τι­κή βλά­βη και εμπο­ρία ανθρώ­πων, απει­λή και παρα­βά­σεις των νομο­θε­σιών για τα όπλα και την ενδο­οι­κο­γε­νεια­κή βία, ενώ ο πατέ­ρας της 19χρονης κατη­γο­ρεί­ται για βια­σμό και παρα­βά­σεις της νομο­θε­σί­ας για τα όπλα.

Η υπό­θε­ση απο­κα­λύ­φθη­κε όταν η 19χρονη εμφα­νί­στη­κε σε κατά­στη­μα της περιο­χής Ηλιού­πο­λης και ζήτη­σε βοή­θεια, λέγο­ντας ότι απέ­δρα­σε από το σπί­τι που την κρα­τού­σε φυλα­κι­σμέ­νη ο αστυ­νο­μι­κός και την χτυ­πού­σε προ­κει­μέ­νου να την ανα­γκά­ζει να εκδίδεται.

Σε έρευ­να που διε­νερ­γή­θη­κε στην οικία και στο αυτο­κί­νη­το του αστυ­νο­μι­κού, βρέ­θη­καν και κατασχέθηκαν:

* δελ­τίο υπη­ρε­σια­κής ταυ­τό­τη­τας του ιδί­ου, για το οποίο είχε δηλω­θεί απώ­λεια από τον ίδιο,

* δελ­τίο αστυ­νο­μι­κής ταυ­τό­τη­τας έτε­ρου ατό­μου (ιδιώ­τη), για το οποίο έχει δηλω­θεί απώλεια,

* 3 συσκευ­ές κινη­τές τηλε­φω­νί­ας και κάρ­τα SIM,

* 3 κάρ­τες μνήμης,

* φωτο­γρα­φι­κή μηχανή,

* σκλη­ρός δίσκος και

* φορη­τή συσκευή απο­θή­κευ­σης ψηφια­κών δεδο­μέ­νων ( USB ).

       Σε έρευ­να που διε­νερ­γή­θη­κε στην οικία του πατέ­ρα της 19χρονης, βρέ­θη­καν και κατασχέθηκαν:

* αερο­βό­λο πιστό­λι με τη γεμι­στή­ρα του,

* πτυσ­σό­με­νη μεταλ­λι­κή ράβδος,

* μαχαί­ρι και

* συσκευή κινη­τής τηλεφωνίας.

Η γνωριμία με τον 41χρονο αστυνομικό

Δημο­σιεύ­μα­τα ανα­φέ­ρουν ότι το κορί­τσι, γνώ­ρι­σε πριν από περί­που δύο μήνες τον 41χρονο αστυ­νο­μι­κό ο οποί­ος την παρέ­συ­ρε και σύνα­ψαν σχέ­ση. Όμως στην πορεία τα πράγ­μα­τα άλλα­ξαν. Ο αστυ­νο­μι­κός έγι­νε ο εφιάλ­της για την 19χρονή που μόλις είχε τελειώ­σει το σχο­λείο και όπως ανα­φέ­ρει στο protothema.gr ο ένας εκ των δυο συνη­γο­ρων της κ. Ιωάν­νης Μυκω­νιά­της, ο βασα­νι­στής της, «την είχε αιχ­μα­λω­τί­σει. Δεν της επέ­τρε­ψε καν να δώσει πανελ­λή­νιες εξε­τά­σεις», είχε ήδη ξεκινήσει.

Ο δρά­στης αφού την από­κο­ψε από το ήδη προ­βλη­μα­τι­κό οικο­γε­νεια­κό της περι­βάλ­λον, στη συνέ­χεια με απει­λές και ξύλο, την εξέ­δι­δε μέσω internet. Μάλι­στα όπως κατήγ­γει­λε στο Τμή­μα της Ηλιού­πο­λης όπου προ­σέ­φυ­γε χθες το μεση­μέ­ρι με την υπάλ­λη­λο που την έσω­σε, είπε οτι την χτυ­πού­σε, την βία­ζε ενω την απει­λού­σε με το όπλο του.

Την είχε δε, ανα­γκά­σει να κλί­σει όλους τους λογα­ρια­σμούς στα social media προ­κει­μέ­νου να σβή­σει εντε­λώς το στίγ­μα της για να μπο­ρεί να την ελέγ­χει απόλυτα.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο