Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης

ΗΠΑ: Κυρώσεις κατά του υπουργού Άμυνας της Κούβας

Αλλο ένα βήμα κλι­μά­κω­σης της επι­θε­τι­κό­τη­τας κατά της Κού­βας έκα­νε η κυβέρ­νη­ση των ΗΠΑ, ανα­κοι­νώ­νο­ντας (τα ξημε­ρώ­μα­τα της Παρα­σκευ­ής ώρα Ελλά­δας) κυρώ­σεις κατά του υπουρ­γού Άμυ­νας της Κού­βας, Λεο­πόλ­δο Σίντρα Φρί­ας (Leopoldo Cintra Frías) με το γνω­στό πρό­σχη­μα της «παρα­βί­α­σης ανθρω­πί­νων δικαιω­μά­των» αλλά και με αυτό της «υπο­στή­ρι­ξης» στον Πρό­ε­δρο της Βενε­ζου­έ­λας Νικο­λάς Μαδού­ρο.

«Ως υπουρ­γός αρμό­διος για τις Επα­να­στα­τι­κές Ένο­πλες Δυνά­μεις της Κού­βας, ο Σίντρα Φρί­ας φέρει ευθύ­νη για τις ενέρ­γειες της Κού­βας με στό­χο την ενί­σχυ­ση του καθε­στώ­τος του πρώ­ην Προ­έ­δρου Μαδού­ρο στη Βενε­ζου­έ­λα», ανα­φέ­ρει προ­κλη­τι­κά η ανα­κοί­νω­ση του αμε­ρι­κα­νι­κού ΥΠΕΞ, που επι­βάλ­λει στον Σίντρα Φρί­ας και στα δύο παι­διά του απα­γό­ρευ­ση εισό­δου στις ΗΠΑ.

Cuba Leopoldo Cintra Frías

ΣΣ |> Ο υπουρ­γός άμυ­νας στρα­τη­γός Leopoldo Cintra Frías, πήρε μέρος σαν επί κεφα­λής στη διε­θνι­στι­κή παρου­σία του νησιού της επα­νά­στα­σης  σε Αιθιο­πία, Αγκό­λα κά. και του έχει απο­δο­θεί ο τίτλο του «Héroe de la República de Cuba» (Ήρωα της Δημο­κρα­τί­ας της Κούβας)

✔️  Δεί­τε και Rechazo enérgicamente decisión del Dpto de Estado de prohibir la entrada a #EEUU del Ministro de las Fuerzas Armadas Revolucionarias de #Cuba, medida sin ningún efecto práctico, amenazadora y calumniosa. Reitero nuestra invariable solidaridad con #Venezuela. #CubaVsBloqueo

telesur logo

✔️  Απορ­ρί­πτουν τις κυρώ­σεις των ΗΠΑ ενα­ντί­ον υπουρ­γού άμυ­νας της Κούβας

Leopoldo Cintra Frías

με πλη­ρο­φο­ρί­ες και από το Ριζο­σπά­στη

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο