Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χαϊδάρι — Μιχάλης Σελέκος: Προτεραιότητα οι ανάγκες του λαού μας

Σε δήλω­σή του ο Μ. Σελέ­κος σημειώ­νει τα εξής:

«Θέλω από καρ­διάς να ευχα­ρι­στή­σω όλους και όλες εσάς που στη­ρί­ξα­τε τη “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση” και εμέ­να προ­σω­πι­κά στον α’ γύρο των δημο­τι­κών εκλογών.

Θέλω όμως και να απευ­θυν­θώ και σε όλους εσάς που για δια­φο­ρε­τι­κούς λόγους ο καθέ­νας κάνα­τε άλλες επι­λο­γές, στη­ρί­ξα­τε τους άλλους συνδυασμούς.

Όλοι σας ξέρε­τε ότι παλέ­ψα­με με τα δύσκο­λα, δεν κρυ­φτή­κα­με πίσω από τα προ­βλή­μα­τα, αντί­θε­τα ασχο­λη­θή­κα­με με όλα τα μικρά και τα μεγά­λα για­τί προ­τε­ραιό­τη­τά μας ήταν, είναι και θα είναι οι ανά­γκες του λαού του Χαϊ­δα­ρί­ου, οι ανά­γκες όλων εμάς. Γι’ αυτό δεν γίνα­με μεσά­ζο­ντες επι­χει­ρη­μα­τι­κών συμ­φε­ρό­ντων, δεν μετα­τρέ­ψα­με το δήμο σε ΑΕ για να κερ­δί­ζουν οι λίγοι σε βάρος των πολ­λών. Σε δύσκο­λους και­ρούς που όλοι περά­σα­με, ο δήμος ήταν στή­ριγ­μα και όχι εχθρός του λαού.

Σας καλώ, ανε­ξαρ­τή­τως τι ψηφί­σα­τε στον πρώ­το γύρο, την επό­με­νη Κυρια­κή να πάμε όλοι μαζί ενω­μέ­νοι για να μεί­νει ο δήμος Χαϊ­δα­ρί­ου δίπλα στο λαό και τις ανά­γκες του. Σας καλώ να υπε­ρα­σπι­στεί­τε την αλή­θεια, την εντι­μό­τη­τα, την αξιο­πρέ­πεια, την ανθρωπιά.

Συνε­χί­ζου­με! Μπρο­στά οι ανά­γκες του λαού!».

Χαϊδάρι – Ξεκάθαρο το δίλημμα: Δήμαρχος αγωνιστής ή ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων;

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο