Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Όλα θα κριθούν στους επαναληπτικούς: Ήττες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε Ιταλία και Δανία

Ένα τρί­λε­πτο έχα­σε την αυτο­συ­γκέ­ντρω­σή του ο Ολυ­μπια­κός στο Μπέρ­γκα­μο και το πλή­ρω­σε με δύο γκολ και με ήττα (2–1) από την Ατα­λά­ντα, στον πρώ­το αγώ­να των δύο ομά­δων για τα πλέι οφ του Europa League.

Η πει­ραϊ­κή ομά­δα αιφ­νι­δί­α­σε στο πρώ­το ημί­χρο­νο τους γηπε­δού­χους, προη­γή­θη­κε αλλά έχα­σε τη μεγά­λη ευκαι­ρία για να φύγει με θετι­κό απο­τέ­λε­σμα από το «Gewiss Stadium» και πλέ­ον στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊ­σκά­κης», την Πέμ­πτη 24 Φεβρουα­ρί­ου, θα έχει αρκε­τή δουλειά.

Ανοιχτοί λογαριασμοί για τον επαναληπτικό στην Τούμπα

Δεν κατά­φε­ρε να απο­φύ­γει την ήττα ο ΠΑΟΚ στο σημε­ρι­νό πρώ­το παι­χνί­δι του στην Δανία απέ­να­ντι στη Μίντι­λαντ, στα πλέι οφ του Europa Conference League. Το τελι­κό 1–0 με γκολ του Άντερ­σον από το 20ο λεπτό αφή­νει ανοι­χτούς λογα­ρια­σμούς για τον επα­να­λη­πτι­κό της ερχό­με­νης Πέμ­πτης στη Θεσσαλονίκη. 

Ο ΠΑΟΚ γενι­κά έκα­νε μία μέτρια εμφά­νι­ση και παρά το γεγο­νός ότι δια­τή­ρη­σε σε υψη­λό ποσο­στό την κατο­χή της μπά­λας, δεν δημιούρ­γη­σε πολ­λά ρήγ­μα­τα και σημα­ντι­κές ευκαι­ρί­ες στην εστία των γηπεδούχων.

Ναπο­λέ­ων Σου­κα­τζί­δης Το μεγα­λείο ενός αγω­νι­στή της Αντί­στα­σης, του Θέμου Κορνάρου

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο