Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

🚩 Φοιτητικές εκλογές: Οι φοιτητές να κάνουν τη διαφορά ενισχύοντας την «Πανσπουδαστική ΚΣ»

  • Η ψήφος στην «Παν­σπου­δα­στι­κή» μπο­ρεί να κάνει τη δια­φο­ρά στέλ­νο­ντας ισχυ­ρό αγω­νι­στι­κό μήνυ­μα, βάζο­ντας στο στό­χα­στρο την κυβέρ­νη­ση και τα άλλα κόμ­μα­τα του κεφα­λαί­ου, που εκτε­λούν τα δικαιώ­μα­τα των φοι­τη­τών στις σπου­δές και τη ζωή.
  • Η ενί­σχυ­ση της «Παν­σπου­δα­στι­κής» είναι η επι­λο­γή για ζωντα­νούς, μαχη­τι­κούς φοι­τη­τι­κούς Συλ­λό­γους, που θα παλεύ­ουν για τα σύγ­χρο­να δικαιώ­μα­τα των φοι­τη­τών, θα βάζουν εμπό­δια στην πολι­τι­κή κυβερ­νή­σε­ων — ΕΕ — κεφαλαίου.
  • Με δυνα­τή «Παν­σπου­δα­στι­κή» οι φοι­τη­τές να δια­μορ­φώ­σουν όρους αντε­πί­θε­σης! Να βγουν μπρο­στά για τις δικές τους ανάγκες!

Ανοί­γουν σήμε­ρα οι κάλ­πες των φοι­τη­τι­κών και σπου­δα­στι­κών Συλ­λό­γων σε όλη τη χώρα, όπου οι φοι­τη­τές προ­σέρ­χο­νται για να εκλέ­ξουν τα νέα τους Διοι­κη­τι­κά Συμβούλια.

Εκλογές

Η μαζι­κή συμ­με­το­χή και η στή­ρι­ξη στην «Παν­σπου­δα­στι­κή ΚΣ» σε όλη την Ελλά­δα θα είναι μια πρώ­τη, μαζι­κή απά­ντη­ση σε όλους όσοι θέλουν τη νεο­λαία αμέ­το­χη, τους φοι­τη­τές συνέ­νο­χους, θεα­τές στη σαπί­λα του αστι­κού πολι­τι­κού συστή­μα­τος.

Η ενί­σχυ­ση της «Παν­σπου­δα­στι­κής ΚΣ» είναι η φοι­τη­τι­κή επι­λο­γή για ζωντα­νούς, μαχη­τι­κούς φοι­τη­τι­κούς Συλ­λό­γους, που θα παλεύ­ουν για τα σύγ­χρο­να δικαιώ­μα­τα των φοι­τη­τών, θα βάζουν εμπό­δια στην πολι­τι­κή κυβερ­νή­σε­ων — ΕΕ — κεφα­λαί­ου. Οι δεκά­δες Σύλ­λο­γοι, εξάλ­λου, όπου η «Παν­σπου­δα­στι­κή ΚΣ» είναι πρώ­τη δύνα­μη τα τελευ­ταία χρό­νια, αυτό απο­δει­κνύ­ουν με τη δρά­ση τους, με τις κατα­κτή­σεις που κατα­φέρ­νουν να έχουν στους αγώ­νες τους (π.χ. τη μη από­σπα­ση της παι­δα­γω­γι­κής επάρ­κειας από τα πτυ­χία, την εγγρα­φή όλων όσοι δικαιού­νταν μετεγ­γρα­φή κ.ά.), με τον πλού­το των δρα­στη­ριο­τή­των που ανα­πτύσ­σουν (εκδη­λώ­σεις και επι­σκέ­ψεις σχε­τι­κές με το αντι­κεί­με­νο σπου­δών, έκδο­ση περιο­δι­κών, αθλη­τι­κές ομά­δες, πολι­τι­στι­κά φεστι­βάλ κ.ά.).

Εκλογές logo

Πανσπουδαστική

Η ψήφος στην «Παν­σπου­δα­στι­κή ΚΣ» κάνει τη δια­φο­ρά, στέλ­νει ισχυ­ρό αγω­νι­στι­κό μήνυ­μα, βάζο­ντας στο στό­χα­στρο αυτούς που εκτε­λούν τα δικαιώ­μα­τα των φοι­τη­τών στις σπου­δές και τη ζωή. Δίνει απά­ντη­ση στην κυβέρ­νη­ση, που από τη μια επι­χει­ρεί να «χαϊ­δεύ­ει τα αυτιά» της νεο­λαί­ας και από την άλλη τσα­κί­ζει τα ιδρύ­μα­τα με την υπο­χρη­μα­το­δό­τη­ση και τις ανα­διαρ­θρώ­σεις για επέ­κτα­ση της επι­χει­ρη­μα­τι­κό­τη­τας, ενώ υπο­δέ­χε­ται με ΜΑΤ και χημι­κά τις διεκ­δι­κή­σεις των φοι­τη­τών. Δίνει απά­ντη­ση και στη ΝΔ, που παρου­σιά­ζει ως φάρ­μα­κο διά πάσαν νόσον τα ιδιω­τι­κά πανε­πι­στή­μια, ενώ η παρά­τα­ξή της στους φοι­τη­τές, η ΔΑΠ (όπως εξάλ­λου και η ΠΑΣΠ), είναι πρω­τα­γω­νί­στρια χρό­νια στο έργο της διά­λυ­σης του φοι­τη­τι­κού κινή­μα­τος, της εκλο­γι­κής νοθεί­ας, της αδρα­νο­ποί­η­σης συλ­λό­γων, της εξα­γο­ράς και της διά­βρω­σης νεα­νι­κών συνει­δή­σε­ων. Κόντρα σε αυτά, η ενί­σχυ­ση της «Παν­σπου­δα­στι­κής ΚΣ» σημαί­νει ότι οι φοι­τη­τές δια­μορ­φώ­νουν καλύ­τε­ρους όρους μέσα στις σχο­λές για τον αγώ­να τους για τα δικαιώ­μα­τά τους.


Πηγή — περισ­σό­τε­ρα

Επι­μέ­λεια  Ομά­δα ¡H.lV.S!

Επι­κοι­νω­νία — [ FaceBook |>1<|-|>2<| ] — Blog

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο