Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Άνω Λιόσια: Σωματεία και φορείς παρεμπόδισαν την παρουσία Χρυσαυγιτών στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Σωματεία και φορείς μαζί με κατοίκους του δήμου Φυλής παρεμπόδισαν την παρουσία και την κατάθεση στεφάνων από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων.

Με συνθήματα όπως: «Έξω τα σκουπίδια από τη Φυλή, μαζί με το ΧΥΤΑ και η Χρυσή Αυγή», απαίτησαν να αποχωρήσουν οι φασίστες από το χώρο. Τελικά, κάτω από την αποφασιστική στάση του κόσμου οι φασίστες δεν κατέθεσαν στεφάνι.

Σοβαρές ευθύνες για την παρουσία των χρυσαυγιτών έχει η δημοτική αρχή, που εκλέχτηκε με τη στήριξη της ΝΔ και η οποία τώρα στηρίζεται ουσιαστικά και από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στελέχη του συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια τους στις επικείμενες εκλογές.

liosia1

Σοβαρές ευθύνες έχει και η κυβέρνηση για την επέμβαση των δυνάμεων της ΟΠΚΕ με χειροβομβίδες κρότου λάμψης ενάντια στο λαό και τη νεολαία της περιοχής. Μάλιστα η στάση της Αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα προκλητική, καθώς πριν την εκδήλωση και εντελώς αναίτια επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στοιχείων σε κόσμο που ήταν στην πλατεία.

liosia2

Επιπλέον, πολίτες κατήγγειλαν ότι χρυσαυγίτες της περιοχής που ήταν ανάμεσα σε αυτούς που επιχείρησαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, αμέσως μετά, κυκλοφορούσαν στο κέντρο της πόλης με την προστασία της Αστυνομίας.

liosia4Πηγή: 902.gr