Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Διαγωνισμός διηγήματος και ποίησης: Ιστορίες εγκλεισμού την εποχή του κοροναϊού

Το Atexnos σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ατέχνως προκηρύσσουν διαγωνισμό ποίησης και διηγήματος με θέμα «Ιστορίες εγκλεισμού την εποχή του κοροναϊού».

diagonismosΌλες οι συμμετοχές θα δημοσιεύονται στο atexnos.gr και τα πέντε καλύτερα ποιήματα όπως και τα τρία καλύτερα διηγήματα, θα συμπεριληφθούν σε έντυπη έκδοση – συλλογή, η οποία θα κυκλοφορήσει με την άρση των περιοριστικών μέτρων.

 

Προϋποθέσεις:

  1. Οι συμμετοχές θα είναι επώνυμες. Η δημοσίευση όμως είτε στο site είτε στη συλλογή μπορεί να γίνει με τη χρήση ψευδωνύμου.
  2. Οι συμμετοχές θα πρέπει να είναι πρωτότυπες. Δε θα πρέπει να έχουν δημοσιευτεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε διαδικτυακό ή έντυπο μέσο. Όπως επίσης δε θα δημοσιευτούν μέχρι την κρίση των συμμετοχών
  3. Η έκταση των διηγημάτων δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 1.200 λέξεις. Κάθε συμμετέχων μπορεί να στείλει  μέχρι και 2 διηγήματα, είτε με ταυτόχρονη αποστολή είτε σε διαφορετικό χρόνο
  4. Κάθε συμμετέχων μπορεί να στείλει από 1-5 ποιήματα, είτε μαζί είτε σε διαφορετικό χρόνο.
  5. Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής η 30η Απριλίου ή οποία μπορεί να παραταθεί. Η παράταση θα εξαρτηθεί από την άρση των περιοριστικών μέτρων.
  6. Οι συμμετοχές μπορούν να αποστέλλονται στα εξής email: [email protected][email protected] Σε περίπτωση αδυναμίας ή απροθυμίας με email επικοινωνήστε με το 6979795057.