Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Άνω Πετράλωνα: Στελέχη του ΚΚΕ αποτρέπουν έξωση μητέρας με ανάπηρο παιδί — Καλούν την αστυνομία να αποχωρήσει

«Να απο­χω­ρή­σε­τε» καλούν τις αστυ­νο­μι­κές δυνά­μεις στε­λέ­χη του ΚΚΕ που είναι σε κινη­το­ποί­η­ση για την απο­τρο­πή έξω­σης μιας μητέ­ρας με το ανά­πη­ρο παι­δί της από το σπί­τι τους στα Άνω Πετράλωνα.

«Από πάνω μας θα περά­σε­τε, οι άνθρω­ποι δεν θα βγουν από το σπί­τι» διαμηνύουν!!!

Από την πρώ­τη στιγ­μή άμε­ση, μαχη­τι­κή και δυνα­μι­κή ήταν η αντα­πό­κρι­ση των κομ­μου­νι­στών. Κλι­μά­κιο της ΤΟ Αθή­νας του ΚΚΕ, οι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές του Κόμ­μα­τος Γιώρ­γος Στε­φα­νά­κης, Χάρης Χουρ­δά­κης, Κων­στα­ντί­να Κού­νε­βα και Χρή­στος Κατσώ­της βρί­σκο­νται στο πλευ­ρό της οικογένειας.

Ο πλει­στη­ρια­σμός του σπι­τιού έγι­νε πέρ­σι. Έχουν γίνει προς το παρόν δύο δικα­στή­ρια, από τα οποία το ένα δικαιώ­νει την οικο­γέ­νεια και εκκρε­μεί και άλλο το 2025. Ωστό­σο ο νέος ιδιο­κτή­της που το απέ­κτη­σε στον πλει­στη­ρια­σμό απαι­τεί τώρα το ακί­νη­το και προ­χω­ρά σε έξω­ση, την οποία επι­χεί­ρη­σε και σήμε­ρα συνο­δεία αστυ­νο­μι­κών δυνάμεων.

Η αξία του ακι­νή­του στα άνω Πετρά­λω­να ξεπερ­νά κατά πάρα πολύ το ύψος του δανείου!

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, είναι η 4η περί­πτω­ση οικο­γέ­νειας με ανά­πη­ρο μέλος που κιν­δυ­νεύ­ει να βρε­θεί στο δρόμο!

Χρ. Κατσώτης: Δεν θα επιτρέψουμε την έξωση στους ανάπηρους

«Δεν θα επι­τρέ­ψου­με την έξω­ση στα άτο­μα με ειδι­κές ανά­γκες» τόνι­σε ο Χρή­στος Κατσώ­της υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Νότιου Τομέα Αθή­νας του ΚΚΕ από την κινη­το­ποί­η­ση στα Ανω Πετράλωνα.

Πλη­ρο­φο­ρί­ες απο 902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο