Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ένα θρασύδειλο ναζιστικό ανθρωπάριο σχολιάζει το θάνατο του Μ. Γλέζου

Ευκαι­ρία να στά­ξει αντι­κομ­μου­νι­στι­κό δηλη­τή­ριο βρή­κε το θρα­σύ­δει­λο ναζι­στι­κό ανθρω­πά­ριο, ο χρυ­σαυ­γί­της Παπ­πάς, με αφορ­μή το θάνα­το του Μανώ­λη Γλέζου. 

Σαν γνή­σιος από­γο­νος των Ναζί, του Χίτλερ, του Μου­σο­λί­νι και των Ταγ­μα­τα­σφα­λι­τών, ο Παπ­πάς συνέ­δε­σε το θάνα­το του Μ. Γλέ­ζου με την επέ­τειο της δολο­φο­νί­ας του Νίκου Μπε­λο­γιάν­νη, γρά­φο­ντας στο Twitter για «κάθαρ­ση».

Επ’ αυτού μπο­ρούν να γίνουν τρία σχόλια:

1) Ο χρυ­σαυ­γί­της Παπ­πάς είναι πατε­ντα­ρι­σμέ­νος Ναζί, φασι­στό­μου­τρο με περι­κε­φα­λαία. Και ως τέτοιος – Ναζί και φασί­στας – δεν θα μπο­ρού­σε παρά να είναι εκπρό­σω­πος του χυδαιό­τε­ρου παλιανθρωπισμού.

2) Προ­φα­νώς, τα χρυ­σαυ­γί­τι­κα ναζι­στό­μου­τρα δε θα μπο­ρέ­σουν ποτέ να συγ­χω­ρή­σουν το Μ. Γλέ­ζο και τον Λ. Σάντα για την ενέρ­γεια τους, τη νύχτα της 30ης προς την 31η Μάη 1941, να κατε­βά­σουν από την Ακρό­πο­λη το κου­ρε­λό­πα­νο με την σβά­στι­κα, το σύμ­βο­λο του χιτλε­ρι­σμού. Αυτό το «σύμ­βο­λο» προ­σκυ­νούν οι «Παπ­πά­δες», οι «Κασι­διά­ρη­δες» και τα λοι­πά ναζιστοειδή.

Αυτό το υπό­λειμ­μα του χιτλε­ρο­φα­σι­σμού μίλη­σε για το Γλέ­ζο και το Μπελογιάννη.

3) Να «χαί­ρε­ται» το δικα­στι­κό σώμα την κα. Αδα­μα­ντία Οικο­νό­μου, την εισαγ­γε­λέα στη δίκη της ναζι­στι­κής συμ­μο­ρί­ας που με, σκαν­δα­λώ­δη και προ­κλη­τι­κό τρό­πο, πρό­τει­νε την αθώ­ω­ση των ορφα­νών του Χίτλερ.

 

glezos16 glezos18
glezos15 glezos19
glezos25 glezos30
Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο