Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αεροδρόμιο Μακεδονία: Τριτοκοσμικές εικόνες με οροφές να στάζουν εξαιτίας της βροχόπτωσης!

Διε­θνές αερο­δρό­μιο της δεύ­τε­ρης μεγα­λύ­τε­ρης πόλης της χώρας με ορο­φές που… στά­ζουν νερά εξαι­τί­ας της βροχόπτωσης.

Ο λόγος για το αερο­δρό­μιο «Μακε­δο­νία» της Θεσ­σα­λο­νί­κης — αυτό που δια­χει­ρί­ζε­ται ο γερ­μα­νι­κός κολοσ­σός «Fraport» — όπου κατά την διάρ­κεια της χθε­σι­νής βρο­χό­πτω­σης άρχι­σαν να στά­ζουν νερά στις νέες «υπερ­σύγ­χρο­νες» εγκα­τα­στά­σεις των τερ­μα­τι­κών σταθ­μών 1 και 2.

Όπως φαί­νε­ται και στις εικό­νες που δημο­σί­ευ­σαν τοπι­κά μέσα, όσοι επι­βά­τες κατευ­θύ­νο­νταν το μεση­μέ­ρι της Τρί­της προς τις πύλες του αερο­δρό­μιο αντί­κρι­σαν ένα τρι­το­κο­σμι­κό θέα­μα, με εργα­ζό­με­νους να προ­σπα­θούν για αρκε­τή ώρα να μαζέ­ψουν τα νερά που έστα­ζαν από την ορο­φή και να περιο­ρί­σουν τις ποσό­τη­τες νερού με… κου­βά­δες και σφουγγαρίστρες!

Σημειώ­νε­ται ότι πρό­κει­ται για το δεύ­τε­ρο περι­στα­τι­κό μέσα σε ένα μήνα περί­που που συμ­βαί­νει μετά τις νερο­πο­ντές και αφο­ρά τις ορο­φές των κατα­σκευών Terminal 1 και Terminal 2, σε μια περί­δοο μάλι­στα που κατα­γρά­φε­ται καθη­με­ρι­νά ρεκόρ του­ρι­στών στο αερο­δρό­μιο «Μακε­δο­νία» δια­μορ­φώ­νο­ντας έτσι μια δυσά­ρε­στη εικόνα.

Πηγές του αερο­δρο­μί­ου «Μακε­δο­νία» ανέ­φε­ραν στο ThessToday.gr ότι πράγ­μα­τι λόγω της βρο­χό­πτω­σης έστα­ζαν τα νερά, τονί­ζο­ντας ότι θα επι­διορ­θω­θεί άμε­σα το πρό­βλη­μα με τις ορο­φές ώστε να απο­φευ­χθούν τα προ­βλή­μα­τα που επι­φέ­ρουν οι έντο­νες νερο­πο­ντές στο εσω­τε­ρι­κό του αεροδρομίου.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο