Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αιγίνιο: “Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς” «συνέλαβαν» το διευθυντή του γυμνασίου!!!

Αν δεν ήταν τρα­γι­κό και επι­κίν­δυ­νο ενδε­χο­μέ­νως να προ­κα­λού­σε γέλω­τα, μέλη της ομά­δας “Έλλη­νες Αυτό­χθο­νες Ιθα­γε­νείς” έκα­ναν «ντου» στο γυμνά­σιο Αιγι­νί­ου και «συνέ­λα­βαν» τον διευ­θυ­ντή του σχολείου!!! 

Σύμ­φω­να με το olympusmera.gr, «συνέ­λα­βαν» τον διευ­θυ­ντή του σχο­λεί­ου και τον οδή­γη­σαν στο ΑΤ Αιγι­νί­ου. Από εκεί μετα­φέρ­θη­κε με εκδο­ρές στο Κέντρο Υγεί­ας Αιγι­νί­ου καθώς οι ίδιες πλη­ρο­φο­ρί­ες ανα­φέ­ρουν ότι η ομά­δα αυτή, περί­που δέκα ατό­μων, τον οδή­γη­σε με δεμέ­να χέρια στο Αστυ­νο­μι­κο Τμή­μα του Αιγινίου.

Σύμ­φω­να με αυτό­πτες μάρ­τυ­ρες μια ομά­δα περί­που δέκα ατό­μων έστη­σε καρ­τέ­ρι στον διευ­θυ­ντή του σχο­λεί­ου Δ.Χ, στις 7:30 το πρωί της Παρα­σκευ­ής 10/12, τον κυνή­γη­σε, τον “συνέ­λα­βε” και τον υπο­χρέ­ω­σε να μπει σε αυτο­κί­νη­το με το οποίο τον οδή­γη­σε στο Αστυ­νο­μι­κό Τμή­μα Αιγι­νί­ου. Κατά τη διάρ­κεια της “κατα­δί­ω­ξης” του διευ­θυ­ντή του φώνα­ζαν ότι “βασα­νί­ζει” τα παιδιά.

Εκεί­νη την ώρα κατέ­φθα­ναν κι άλλοι εκπαι­δευ­τι­κοί που βλέ­πο­ντας την “απα­γω­γή” του γυμνα­σιάρ­χη κάλε­σαν την αστυνομία.

aiginio2

Άνδρες της υπο­διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Κατε­ρί­νης μετέ­βη­σαν στο σημείο, συνέ­λα­βαν τη δεκα­με­λή ομά­δα και την οδή­γη­σαν στην Αστυ­νο­μι­κή Διεύ­θυν­ση Κατε­ρί­νης όπου αυτή την ώρα σχη­μα­τί­ζε­ται δικο­γρα­φία και ανα­μέ­νε­ται να οδη­γη­θούν στο εισαγγελέα.

Φωτό και βίντεο από την προ­σα­γω­γή τους :

Σύμ­φω­να με το ΑΠΕ:

Επί­θε­ση από μέλη της αυτο­α­πο­κα­λού­με­νης ομά­δας «Θεμα­το­φύ­λα­κες του Συντάγ­μα­τος» δέχθη­κε ο διευ­θυ­ντής του Γυμνα­σί­ου Αιγι­νί­ου, την ώρα που προ­σερ­χό­ταν στο σχο­λείο. Γύρω στις 8 σήμε­ρα το πρωί, κάποια άτο­μα πλη­σί­α­σαν τον διευ­θυ­ντή, του φόρε­σαν χει­ρο­πέ­δες, τον έβα­λαν με τη βία σε ένα από αυτο­κί­νη­τά τους και στη συνέ­χεια τον μετέ­φε­ραν στο Αστυ­νο­μι­κό Τμή­μα Πύδνας- Κολιν­δρού, παρα­δί­δο­ντάς τον με το αιτιο­λο­γι­κό ότι «παρα­βιά­ζει το Σύνταγ­μα». Η Αστυ­νο­μία προ­χώ­ρη­σε στην προ­σα­γω­γή 11 ατό­μων, τα οποία παρου­σιά­στη­καν στο τμή­μα, ζητώ­ντας να παρα­δώ­σουν τον διευ­θυ­ντή, κι εξε­τά­ζει τον βαθ­μό συμ­με­το­χής του καθε­νός εξ αυτών.

Ο διευ­θυ­ντής του Γυμνα­σί­ου μετα­φέρ­θη­κε στο Κέντρο Υγεί­ας Αιγι­νί­ου, για να του παρα­σχε­θούν οι πρώ­τες βοή­θειες, καθώς φέρει κάποιες εκδο­ρές στα χέρια από τις χει­ρο­πέ­δες. Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, τις προη­γού­με­νες μέρες υπήρ­ξαν οχλή­σεις έξω από το σχο­λείο από την ίδια ομά­δα και είχαν ενη­με­ρω­θεί σχε­τι­κά οι αρμό­διες Αρχές.

Αρθού­ρος Ρεμπώ Επα­να­στά­της και μπο­έμ ΜΙΚΡΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο