Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αναζητείται ένοχος… και τσίπα

Ποιος έχα­σε την τσί­πα του για να την βρει ο ΣΥΡΙΖΑ και η «Αυγή»; Κανέ­νας μάλλον.

Κι αυτό για­τί μετά την ανα­κοί­νω­ση της Κου­μουν­δού­ρου που «κατα­δί­κα­σε απε­ρί­φρα­στα την επί­θε­ση της Χαμάς σε βάρος του Ισρα­ήλ», εκφρά­ζο­ντας και την αλλη­λεγ­γύη του στο Ισρα­ήλ, σήμε­ρα η «Αυγή» κυκλο­φο­ρεί με πρω­το­σέ­λι­δο που θα ζήλευε κι ο αγα­πη­μέ­νος τους «Μπί­μπι».

«Ένα έγκλη­μα ανα­ζη­τεί ένο­χο», δια­βά­ζου­με στο πρω­το­σέ­λι­δο εφη­με­ρί­δας, που γρά­φει ότι «“δεν χτυ­πή­σα­με εμείς” λένε ισραη­λι­νός στρα­τός και Χαμάς» με αφορ­μή τη δολο­φο­νι­κή και βάρ­βα­ρη επί­θε­ση στο Νοσο­κο­μείο «Αλ Άχλι» στη Γάζα. Τη στιγ­μή που η ισραη­λι­νή θηριω­δία έχει ξεση­κώ­σει παγκό­σμια κατα­κραυ­γή, η «Αυγή» ανα­λαμ­βά­νει να ξεπλύ­νει το κρά­τος-δολο­φό­νο του Ισρα­ήλ αφή­νο­ντας να εννοη­θεί ότι το χτύ­πη­μα μπο­ρεί να έγι­νε από τους Παλαι­στί­νιους και όχι από τους Ισραη­λι­νούς, ακρι­βώς δηλα­δή ό,τι λέει ο προ­πα­γαν­δι­στι­κός μηχα­νι­σμός του Ισρα­ήλ και των ευρω­α­τλα­ντι­κών επιτελείων.

Ποιος ξέρει; Ίσως στο επό­με­νο φύλ­λο της η «Αυγή» να φιλο­ξε­νή­σει και συνέ­ντευ­ξη του δια­δι­κτυα­κού «πιστο­λιού» του Νετα­νιά­χου, Hananya Naftali, που από χθες ανε­βο­κα­τε­βά­ζει αναρ­τή­σεις με fake news στο Twitter, να μας δώσει τα «φώτα» του.

Την απά­ντη­ση στον βρώ­μι­κο ισα­πο­στα­κι­σμό, τα fake news και τους κολα­ού­ζους ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και Ισρα­ήλ την έδω­σε ο λαός και οι εργα­ζό­με­νοι της Αθή­νας που μαζί με τους Παλαι­στί­νιους που ζουν στη χώρα μας βρο­ντο­φώ­να­ξαν «Λευ­τε­ριά στην Παλαι­στί­νη» στους δρό­μους της πρω­τεύ­ου­σας και έξω από την πρε­σβεία του κρά­τους-τρο­μο­κρά­τη, παρά την προ­κλη­τι­κή επί­θε­ση της αστυνομίας.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο