Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Και δίδακτρα στα δημόσια πανεπιστήμια αν χρειαστεί…

Την ώρα που φοι­τη­τές δίνουν έναν τίμιο και μεγά­λο αγώ­να για δωρε­άν σπου­δές, ενά­ντια στην ίδρυ­ση ιδιω­τι­κών πανε­πι­στη­μί­ων, στα τηλε­ο­πτι­κά πάνελ οι… εξο­μο­λο­γή­σεις δίνουν και παίρ­νουν! Νέο, χτε­σι­νό κρού­σμα από τον βου­λευ­τή του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμου­λά­κη, ο οποί­ος είχε τον εξής απο­κα­λυ­πτι­κό διά­λο­γο με δημοσιογράφο:

Χάρης Μαμου­λά­κης: Μα το πρό­βλη­μα δεν είναι τα δίδακτρα!

Δημο­σιο­γρά­φος: Το Δημό­σιο (σ.σ. Πανε­πι­στή­μιο) αν χρειαστεί;

Χάρης Μαμου­λά­κης: Αν χρεια­στεί για­τί όχι; Αν χρεια­στεί και οι ανά­γκες το απαι­τή­σουν για­τί όχι;

Στην εξέ­λι­ξη της συζή­τη­σης, όταν μάλ­λον κατά­λα­βε τι ομο­λό­γη­σε ο βου­λευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ επε­δί­ω­ξε ανε­πι­τυ­χώς να ανα­σκευά­σει τη δήλω­ση του. Αυτό που κατά­φε­ρε βέβαια είναι να επι­βε­βαιώ­σει πως η ανα­φο­ρά «δεν του ξέφυ­γε», αφού ο Χ. Μαμου­λά­κης παίρ­νο­ντας τον λόγο εξή­γη­σε πως «η ανα­φο­ρά μου περί διδά­κτρων έγκει­ται στο εξής. Τα δίδα­κτρα δεν θα πρέ­πει να είναι προ­τε­ραιό­τη­τα. (Είναι) Η έσχα­τη λύση στην περί­πτω­ση που δια­κυ­βεύ­ε­ται το μέλ­λον ενός πανε­πι­στη­μια­κού ιδρύ­μα­τος. Θέλω να το ξεκα­θα­ρί­σω αυτό».

Ο ΣΥΡΙΖΑ από ότι φαί­νε­ται έχει έτοι­μο το «άλλο­θι» για το επό­με­νο βήμα στα δημό­σια πανεπιστήμια!

Μάλι­στα αυτές οι δηλώ­σεις έγι­ναν την ίδια ώρα που δυνά­μεις των ΜΑΤ και της Αστυ­νο­μί­ας είχαν εισβά­λει στην Νομι­κή της Κομο­τη­νής προ­σα­γά­γο­ντας 18 φοι­τη­τές. Τέτοια συναί­νε­ση η ΝΔ ούτε που θα τη φανταζόταν…

Πηγή: 902.gr

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο