Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βρε, βρε τι έχουμε εδώ! Στυλοβάτης της Πλεύσης Ελευθερίας και λιβανιστήρι της κυβέρνησης Μητσοτάκη!!!

Μάρ­της 2020. Λίγο πριν το lock down για τον κορο­νο­ϊό. Οι υγειο­νο­μι­κοί «στα κάγκε­λα» βλέ­πο­ντας τους κιν­δύ­νους από τις τερά­στιες ελλεί­ψεις. Σωμα­τεία και φορείς διεκ­δι­κούν άμε­σα μέτρα ενί­σχυ­σης και προ­α­ναγ­γέλ­λουν κινη­το­ποι­ή­σεις. Ο προ­πα­γαν­δι­στι­κός μηχα­νι­σμός της κυβέρ­νη­σης σε πλή­ρη εγρή­γορ­ση και ο ΣΥΡΙΖΑ «θα λογα­ρια­στού­με μετά».

Και κάπου εκεί, ο …στυ­λο­βά­της της «Πλεύ­σης Ελευ­θε­ρί­ας» (κατά την επι­κε­φα­λής του κόμ­μα­τος), ο Δ. Καρα­να­στά­σης, γρά­φει στα Μέσα Κοι­νω­νι­κής: «Οι χει­ρι­σμοί μέχρι τώρα της Κυβέρ­νη­σης είναι ΑΨΟΓΟΙ. Μελε­τη­μέ­νοι, καί­ριοι, σοβα­ροί και προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νοι. Για πρώ­τη φορά μετά από πολύ και­ρό (ούτε που θυμά­μαι πότε…) η κυβέρ­νη­ση εμπνέ­ει εμπι­στο­σύ­νη στους πολί­τες, δια­χει­ρι­ζό­με­νη το τερά­στιο θέμα μιας παν­δη­μί­ας! (…) Εγώ προ­τι­μώ την ενη­μέ­ρω­ση, την ευθύ­νη, τη γνώ­ση, την οργά­νω­ση και τη σιγου­ριά από τους “άρι­στους” τους “κου­στου­μά­τους” (!) που έχω σήμε­ρα να δια­χει­ρί­ζο­νται αυτό το ζήτη­μα, με αυτή τη σοβα­ρό­τη­τα. Αυτό χρειάζομαι».

Τέτοιο «λιβα­νι­στή­ρι» στην κυβέρ­νη­ση της ΝΔ για τους χει­ρι­σμούς στην παν­δη­μία, ούτε στα πιο τρε­λά της όνει­ρα! Μάλ­λον προ­θερ­μαί­νο­νταν από τότε για τη …σκλη­ρή «αντι­πο­λί­τευ­ση» που υπό­σχε­ται η Κων­στα­ντο­πού­λου, αν το κόμ­μα της μπει στη Βου­λή, μιας κι ο συγκε­κρι­μέ­νος είναι από εκεί­νους που «φύτε­ψε» σε εκλό­γι­μη θέση, μετά τις εκλο­γές του περα­σμέ­νου Μάη.

Πηγή: 902.gr

Βλα­ντί­μιρ Μαγια­κόφ­σκι: «Ωδή στην Επανάσταση»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο