Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ν. Σοφιανός: Καλούμε αριστερούς και ριζοσπάστες σε αγωνιστική συστράτευση με το ΚΚΕ στις κάλπες

Να συνα­ντη­θού­με στις κάλ­πες διό­τι θα είμα­στε μαζί στους δρό­μους την επό­με­νη μέρα, τόνι­σε Νίκος Σοφια­νός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, καλώ­ντας κάθε αρι­στε­ρό και ριζο­σπά­στη άνθρω­πο σε αγω­νι­στι­κή συμπό­ρευ­ση με το ΚΚΕ στις εκλογές.

Μιλώ­ντας στην ΕΡΤ1 το βρά­δυ της Πέμ­πτης σημεί­ω­σε ότι δεν υπάρ­χει παντο­δύ­να­μη κυβέρ­νη­ση όταν υπάρ­χουν τμή­μα­τα του λαού και της νεο­λαί­ας που αγω­νί­ζο­νται και διεκ­δι­κούν και υπο­γράμ­μι­σε ότι το ΚΚΕ τη νέα ενί­σχυ­σή του του θα την επεν­δύ­σει στους αγώ­νες και κάλε­σε σε πλα­τιά αγω­νι­στι­κή συνά­ντη­ση με το ΚΚΕ που είναι 100% μαχη­τι­κή λαϊ­κή αντι­πο­λί­τευ­ση απέ­να­ντι σε μια αντι­λαϊ­κή κυβέρνηση.

Τόνι­σε ότι τώρα πρέ­πει να διεκ­δι­κη­θεί να αυξη­θούν οι μισθοί, να ξεπα­γώ­σουν οι 3ετίες και να καταρ­γη­θεί ο ΦΠΑ και ότι το ΚΚΕ θα στη­ρί­ξει αυτές τις διεκ­δι­κή­σεις μέσα και έξω από τη Βου­λή. Σημεί­ω­σε ότι το ΚΚΕ είναι εγγύ­η­ση μαχη­τι­κής λαϊ­κής αντι­πο­λί­τευ­σης και όχι τα συστη­μα­τι­κά κόμ­μα­τα που απέτυχαν.

Βλα­ντί­μιρ Μαγια­κόφ­σκι: «Ωδή στην Επανάσταση»

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο