Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βόλος: Πατέρας σκότωσε τον κουνιάδο του όταν έμαθε ότι βίαζε από 9 χρονών την κόρη του

Δολο­φο­νία με θύμα έναν 33χρονο με κατα­γω­γή από την Αλβα­νία και θύτη τον 50χρονο σύζυ­γο της αδελ­φής του, επί­σης αλβα­νι­κής κατα­γω­γής, απα­σχο­λεί τις αστυ­νο­μι­κές Αρχές του Βόλου.

Σύμ­φω­να με ανα­κοί­νω­ση της αστυ­νο­μί­ας, αργά χθες το βρά­δυ ο 50χρονος συνα­ντή­θη­κε με τον κου­νιά­δο του σε αγρο­τι­κή περιο­χή μετα­ξύ Ζαγο­ράς και Χανί­ων και υπό συν­θή­κες που διε­ρευ­νώ­νται πυρο­βό­λη­σε τον 33χρονο συγ­γε­νή του με κυνη­γε­τι­κό όπλο που είχε μαζί του. Στη συνέ­χεια ο δρά­στης ειδο­ποί­η­σε την Αστυ­νο­μι­κή Διεύ­θυν­ση Μαγνη­σί­ας για την πρά­ξη του και λίγη ώρα αργό­τε­ρα παρου­σιά­στη­κε αυτο­βού­λως και συνελήφθη.

Πλη­ρο­φο­ρί­ες για το έγκλη­μα ανα­φέ­ρουν ότι ο 50χρονος έμα­θε χθες από τη 18χρονη κόρη του ότι το θύμα, ο 33χρονος θεί­ος της, τη βία­ζε κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση από την ηλι­κία των 9 ετών και τώρα την εκβί­α­ζε ζητώ­ντας της χρή­μα­τα για να μη δια­κι­νή­σει βίντεο με τις πρά­ξεις του. Η κοπέ­λα φέρε­ται να μίλη­σε στον πατέ­ρα της και εκεί­νος απο­φά­σι­σε να σκο­τώ­σει τον 33χρονο, ο οποί­ος ήταν αδελ­φός της γυναί­κας του.

Ο 50χρονος κρα­τεί­ται στην Υπο­διεύ­θυν­ση Ασφά­λειας Βόλου και σε βάρος του σχη­μα­τί­στη­κε δικο­γρα­φία για ανθρω­πο­κτο­νία από πρό­θε­ση και παρά­βα­ση της νομο­θε­σί­ας περί όπλων, ενώ μόλις ολο­κλη­ρω­θούν οι έρευ­νες και η δικο­γρα­φία θα οδη­γη­θεί στον εισαγ­γε­λέα Βόλου.

 

ΙΔΕΕΣ και «ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» που άλλα­ξαν το ποδό­σφαι­ρο – Γιάν­νης Γεωργάκης

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο