Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γνωστός σεναριογράφος ερευνάται από την Εισαγγελία για βαριά περίπτωση προσβολής γενετήσιας ελευθερίας

Καταγ­γε­λί­ες κατά γνω­στού σενα­ριο­γρά­φου μελε­τά η Εισαγ­γε­λία, στο πλαί­σιο της έρευ­νας που διε­νερ­γεί­ται με αφορ­μή το υλι­κό που έχει δια­βι­βα­στεί στην Δικαιο­σύ­νη από το Πει­θαρ­χι­κό Όργα­νο του Σωμα­τεί­ου Ελλή­νων Ηθοποιών.

Ο εισαγ­γε­λέ­ας Πρω­το­δι­κών Κώστας Σπυ­ρό­που­λος, έχει στα χέρια του φάκε­λο καταγ­γε­λιών κατά γνω­στού σενα­ριο­γρά­φου, που του έχουν παρα­δώ­σει τα μέλη του πει­θαρ­χι­κού του ΣΕΗ, στον οποίο φαί­νε­ται να περι­λαμ­βά­νο­νται και υπο­θέ­σεις που κρί­νο­νται ιδιαί­τε­ρα σοβαρές.

Μάλι­στα, σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, μία από τις καταγ­γε­λί­ες έχει τεθεί στο στό­χα­στρο του εισαγ­γε­λι­κού λει­τουρ­γού, καθώς φαί­νε­ται να αφο­ρά βαριά περί­πτω­ση προ­σβο­λής γενε­τή­σιας ελευ­θε­ρί­ας, καθώς η καταγ­γέλ­λου­σα ισχυ­ρί­ζε­ται πως δέχθη­κε σφο­δρή επί­θε­ση από τον σενα­ριο­γρά­φο μέσα στο σπί­τι του, το 2007. Ο εισαγ­γε­λέ­ας κινεί­ται γρή­γο­ρα για την συγκε­κρι­μέ­νη υπό­θε­ση ώστε αν προ­κύ­πτουν στοι­χεία ότι τελέ­στη­κε ενα­ντί­ον της καταγ­γέλ­λου­σας πρά­ξη σε βαθ­μό κακουρ­γή­μα­τος, να προ­χω­ρή­σει τάχι­στα η ποι­νι­κή δια­δι­κα­σία, καθώς μετρά αντί­στρο­φα ο χρό­νος για την συμπλή­ρω­ση 15ετίας για την παρα­γρα­φή της πράξης.

Φώτης Αγγου­λές, ο προ­λε­τά­ριος ποιητής

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο