Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δήμος Παύλου Μελά: Κύριε Παλάντζα, γιατί να σας ψηφίσουν οι δημότες;

Ερώ­τη­ση: Ποιο είναι το επό­με­νο βήμα για την αξιο­ποί­η­ση του στρατοπέδου;

Μάριος Παλάν­τζας, «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση Παύ­λου Μελά»: Χρειά­ζε­ται να διεκ­δι­κη­θούν κον­δύ­λια από τον κρα­τι­κό προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό, από το ΕΣΠΑ και το ΠΕΠ. Αυτή την στιγ­μή οι πόροι του δήμου δύνα­ται να καλύ­ψουν μόνο το 48% των επεν­δυ­τι­κών δαπα­νών και το 17% μόνο των ετή­σιων εξό­δων λει­τουρ­γί­ας. Να μην δοθεί χώρος στην επι­χει­ρη­μα­τι­κή λει­τουρ­γία ιδιω­τών και στην αντα­πο­δο­τι­κό­τη­τα, πολι­τι­κές τις οποί­ες όλες οι υπό­λοι­πες δυνά­μεις θεω­ρούν μονόδρομο.

Ερώ­τη­ση: Δύο επι­πλέ­ον θέμα­τα που θέτε­τε ως προ­τε­ραιό­τη­τα για τη νέα τετραετία;

Μάριος Παλάν­τζας, «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση Παύ­λου Μελά»: Βάζου­με στο επί­κε­ντρο την ανα­κού­φι­ση του λαϊ­κού εισο­δή­μα­τος με μεί­ω­ση των δημο­τι­κών τελών (με προ­ο­πτι­κή μηδε­νι­σμού για τις κοι­νω­νι­κά ευά­λω­τες ομά­δες) και της αντα­πο­δο­τι­κό­τη­τας στις δημο­τι­κές υπη­ρε­σί­ες. Θα ιεραρ­χή­σου­με τα έργα ουσί­ας όπως τα έργα πολι­τι­κής προ­στα­σί­ας (αντι­σει­σμι­κός έλεγ­χος στα σχο­λεία κλπ.) σχε­διά­ζο­ντας με επί­κε­ντρο την γει­το­νιά και τις ανά­γκες της.

Ερώ­τη­ση: Για­τί να σας ψηφί­σουν οι δημό­τες του Παύ­λου Μελά;

Μάριος Παλάν­τζας, «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση Παύ­λου Μελά»: Στους 5 δήμους που διοι­κή­σα­με, όπως στην Πάτρα, ο λαός είδε το καθη­με­ρι­νό του στή­ριγ­μα στον κομ­μου­νι­στή δήμαρ­χο. Για­τί εμείς δεν κρύ­βου­με την αλή­θεια. Για­τί εμείς απο­δε­δειγ­μέ­να είμα­στε ανε­ξάρ­τη­τοι από τα οικο­νο­μι­κά συμ­φέ­ρο­ντα και τις κυβερ­νή­σεις σε αντί­θε­ση με όλους τους υπό­λοι­πους. Για­τί την επό­με­νη μέρα των εκλο­γών ο λαός ξέρει ότι το ΚΚΕ δεν θα τον προδώσει.

Πηγή: ΑΠΕ

Βιογραφικό

palantzas2Παλάν­τζας Μάριος. Μηχα­νι­κός, 26 ετών. 

Είναι από­φοι­τος του Τμή­μα­τος Χωρο­τα­ξί­ας και Ανά­πτυ­ξης της Πολυ­τε­χνι­κής Σχο­λής του ΑΠΘ και φοι­τη­τής στο Τμή­μα Πολι­τι­κών Μηχα­νι­κών του ΑΠΘ. Μέλος του Σωμα­τεί­ου Μισθω­τών Τεχνικών. 

Υπήρ­ξε μέλος του ΔΣ του φοι­τη­τι­κού συλ­λό­γου του Τμή­μα­τος Χωροταξίας. 

Είναι στέ­λε­χος του ΚΚΕ.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο