Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Διαλύονται οι «Σπαρτιάτες»: Ο Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές που στηρίζουν ανοικτά για πρόεδρο τον Κασιδιάρη

Τη δια­γρα­φή των τριών βου­λευ­τών της ΚΟ των «Σπαρ­τια­τών» Ιωάν­νη Δημη­τρο­κάλ­λη, Χαρά­λα­μπο Κατσι­βαρ­δά και Ιωάν­νη Κόντη, γνω­στο­ποί­η­σε πριν από λίγο στον πρό­ε­δρο της Βου­λής ο Βασί­λης Στίγκας.

Μάλι­στα, στο λόγο που εκφώ­νη­σε στη Βου­λή, ο πρό­ε­δρος του ακρο­δε­ξιού μορ­φώ­μα­τος χαρα­κτή­ρι­σε τους τρεις παρα­πά­νω βου­λευ­τές του «καθο­δη­γού­με­νους» και «ποδη­γε­τού­με­νους από ξένα κέντρα».

«Όπως είδα­τε, είμαι Αρχη­γός χωρίς βου­λευ­τές. Οι κύριοι που λεί­πουν είναι καθο­δη­γού­με­νοι και ποδη­γε­τού­με­νοι από ξένα κέντρα». Εξω­κοι­νο­βου­λευ­τι­κά κέντρα. Και το λέω με το θάρ­ρος της γνώ­μης μου. Από εκεί και πέρα, αυτά που γίνο­νται παρα­πέ­μπουν σε greek mafia και δον Κορ­λε­ό­νε. Εδώ η χώρα μας καί­γε­ται, έχου­με τερά­στια εθνι­κά θέμα­τα, τις ταυ­τό­τη­τες και κάποιοι επι­λέ­γουν αυτή την κατά­στα­ση για να κάνουν το δικό τους. Ως Σπαρ­τιά­της, ως Στί­γκας στέ­κο­μαι όρθιος. Δεν έχω να φοβη­θώ τίπο­τα και κανέ­ναν», δήλω­σε.

Επι­βε­βαιώ­θη­καν λοι­πόν οι πλη­ρο­φο­ρί­ες που ήθε­λαν την πλειο­ψη­φία των λεγό­με­νων «μπρο­στι­νών» βου­λευ­τών του μορ­φώ­μα­τος να ζητούν ανοι­κτό συνέ­δριο για την ανά­δει­ξη νέου προ­έ­δρου, και πιο συγκε­κρι­μέ­να τον κατα­δι­κα­σμέ­νο για σύστα­ση εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης, Ηλία Κασιδιάρη.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο