Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ηλιούπολη: Συνελήφθη και τρίτο άτομο για την κακοποίηση της 19χρονης — Ταυτοποιήθηκε και τέταρτος εμπλεκόμενος

Μετά από τον αστυ­νο­μι­κό και τον πατέ­ρα της 18χρονης κοπέ­λας στην Ηλιού­πο­λη, που κατη­γο­ρού­νται, μετα­ξύ άλλων, ότι την κακο­ποιού­σαν, συνε­λή­φθη από την Υπη­ρε­σία Εσω­τε­ρι­κών Υπο­θέ­σε­ων Σωμά­των Ασφα­λεί­ας ένα ακό­μη άτο­μο, που εμπλέ­κε­ται στην ίδια υπόθεση.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, πρό­κει­ται για έναν 32χρονο, ο οποί­ος κατη­γο­ρεί­ται για εμπο­ρία ανθρώ­πων ενώ στην κατο­χή του βρέ­θη­καν και ποσό­τη­τες ναρ­κω­τι­κών και οδη­γή­θη­κε με τη δια­δι­κα­σία του αυτο­φώ­ρου στον αρμό­διο εισαγ­γε­λέα. Στη συνέ­χεια, με σχε­τι­κή διά­τα­ξη, παρα­πέμ­φθη­κε στον ανα­κρι­τή που χει­ρί­ζε­ται την υπόθεση.

Επι­πλέ­ον, στη δικο­γρα­φία που σχη­μα­τί­στη­κε περι­λαμ­βά­νε­ται ακό­μη ένας ιδιώ­της, τα στοι­χεία του οποί­ου έχουν ταυ­το­ποι­η­θεί πλή­ρως και κατη­γο­ρεί­ται επί­σης για εμπο­ρία ανθρώ­πων.

Προφυλακιστέοι ο αστυνομικός και ο παΤΕΡΑΣ

Στην φυλα­κή οδη­γού­νται ο αστυ­νο­μι­κός και ο πατέ­ρας της 19χρονης που κατήγ­γει­λε σεξουα­λι­κή κακο­ποί­η­ση και εκμε­τάλ­λευ­ση της, μετά την απο­λο­γία τους στην 16η Τακτι­κή Ανακρίτρια.

Οι δύο κατη­γο­ρού­με­νοι που φέρο­νται να αρνού­νται το βαρύ­τα­το κατη­γο­ρη­τή­ριο που τους απο­δί­δε­ται, κρί­θη­καν με τη σύμ­φω­νη γνώ­μη της δικα­στι­κής λει­τουρ­γού και του Εισαγ­γε­λέα προ­σω­ρι­νά κρατούμενοι.

Ο μεν πατέ­ρας της νεα­ρής γυναί­κας αρνή­θη­κε απο­λο­γού­με­νος πως επί σει­ρά ετών βία­ζε την κόρη του, ενώ ο υπό από­λυ­ση αστυ­νο­μι­κός φέρε­ται να ισχυ­ρί­στη­κε ότι δια­τη­ρού­σε ερω­τι­κή σχέ­ση αρνού­με­νος τις καταγ­γε­λί­ες της 19χρονης περί παρά­νο­μης κρά­τη­σης της σε σπί­τι στην Ηλιού­πο­λη και βίαιου εξα­να­γκα­σμού της σε πορνεία.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο