Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ηλ. Κασιδιάρης: Είμαι αθώος, το είπε και η εισαγγελέας. Δώστε μου αναστολή

Ο Ηλί­ας Κασι­διά­ρης μπή­κε στη δικα­στι­κή αίθου­σα για δεύ­τε­ρη φορά σε πεντέ­μι­σι χρό­νια δίκης,  για να υπε­ρα­σπι­στεί ο ίδιος το «δικαί­ω­μα» του για ανα­στο­λή της ποι­νής του Η πρώ­τη ήταν κατά την απο­λο­γία του.

«Ήρθα ο ίδιος για να διεκ­δι­κή­σω το δικαί­ω­μα ανα­στο­λής στην εκτέ­λε­ση της ποι­νής μου«», είπε και συνέ­χι­σε: «Είμαι αθώ­ος και την αθω­ό­τη­τά μου δεν τη στη­ρί­ζω μόνο στη δική μου πεποί­θη­ση. Τη στη­ρί­ζω και στην επτά­ω­ρη αγό­ρευ­ση της κυρί­ας εισαγ­γε­λέ­ως που επί οκτώ ώρες αγό­ρευε για την αθω­ό­τη­τά μου».

Χαρα­κτή­ρι­σε «εξο­ντω­τι­κή» την ποι­νή και πρό­σθε­σε: «Η ποι­νή που μου επέ­βα­λε το δικα­στή­ριό σας με εξο­ντώ­νει σε επί­πε­δο ηθι­κό, πολι­τι­κό και ανθρώπινο».

«Με 20.000 βίαιους δια­δη­λω­τές έξω από την πόρ­τα» ανα­κοι­νώ­θη­κε η από­φα­ση του δικα­στη­ρί­ου, είπε επί­σης και έκλει­σε επα­να­λαμ­βά­νο­ντας ότι η εισαγ­γε­λέ­ας Αδα­μα­ντία Οικο­νό­μου έχει επι­χει­ρη­μα­το­λο­γή­σει στην αγό­ρευ­σή της υπέρ της αθω­ό­τη­τάς του.

Ο Ηλί­ας Κασι­διά­ρης ανα­φέρ­θη­κε και στην Ευρω­παϊ­κή Σύμ­βα­ση για τα Δικαιώ­μα­τα του Ανθρώ­που, λέγο­ντας ότι «έχουν παρα­βια­στεί όσα προ­βλέ­πει η Σύμβαση».

Βέβαια, τα εγκλή­μα­τα της Χρυ­σής Αυγής, οι δύο δολο­φο­νί­ες και οι αρκε­τές δολο­φο­νι­κές επι­θέ­σεις, για τιςο­ποί­ες φέρει ακαί­ραιη την ευθύ­νη τόσο ό ίδιος όσο και η εγκλη­μα­τι­κή Χρυ­σή Αυγή της οποί­ας ήταν πρω­το­κλα­σά­το στέ­λε­χος, κατά τη λογι­κή του δεν παρα­βιά­ζουν τα ανθρώ­πι­να δικαιώ­μα­τα. Δεν παρα­βί­α­ζε τα ανθρώ­πι­να δικαιώ­μα­τα η δική του συμπε­ρι­φο­ρά όλα τα προη­γού­με­να χρό­νια. Η συμπε­ρι­φο­ρά αυτού που απει­λού­σε και έδερ­νε γυναί­κες για να στεί­λει μήνυ­μα τρό­μου στην κοινωνία…

Η σπο­ρά των δοσι­λό­γων: Κασι­διά­ρης παραλ­λη­λί­ζει τον εαυ­τό του με τον Κολοκοτρώνη!!!

mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο