Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η πρόεδρος του συλλόγου Τέμπη 2023 κατήγγειλε ότι από τον Άρειο Πάγο την παρέπεμψαν στην Εκκλησία για βοήθεια!!!

Τον κυνι­σμό με τον οποίο την αντι­με­τώ­πι­σαν στον Άρειο Πάγο όταν προ­σπά­θη­σε να τους ενη­με­ρώ­σει με όσα στοι­χεία είχε συγκε­ντρώ­σει για το σιδη­ρο­δρο­μι­κό έγκλη­μα στα Τέμπη περί­ε­γρα­ψε σε νέα της συνέ­ντευ­ξη η Μαρία Καρυ­στια­νού, πρό­ε­δρος του συλ­λό­γου Τέμπη 2023, που ίδρυ­σαν συγ­γε­νείς των θυμά­των με σκο­πό να απο­δο­θεί δικαιο­σύ­νη για τα αγα­πη­μέ­να τους πρόσωπα.

Αυτή δεν ήταν η πρώ­τη βέβαια που η κ. Καρυ­στια­νού μίλη­σε για το πώς την αντι­με­τώ­πι­σε η ανώ­τα­τη εισαγ­γε­λία της χώρας, αλλά για πρώ­τη φορά κατήγ­γει­λε πως το ότι έφτα­σαν στο σημείο να την προ­τρέ­ψουν να πάει στην εκκλη­σία για να βοη­θη­θεί, αντί να δώσουν τη δέου­σα σημα­σία σε αυτά που είχε να παρουσιάσει.

Σε συνέ­ντευ­ξή της στον ραδιο­φω­νι­κό σταθ­μό Radio984 του Ηρα­κλεί­ου η κ. Καρυ­στια­νού είπε πως όταν επι­σκέ­φθη­κε τον Άρειο Πάγο για να μετα­φέ­ρει στην Εισαγ­γε­λέα τα όσα γνώ­ρι­ζε μετά την αδιά­κο­πη έρευ­νά της, εκεί­νη της είπε «αυτά συμ­βαί­νουν» και να πάει να επι­σκε­φθεί μια εκκλη­σία για να τη βοηθήσει.

«Είναι δυνα­τόν να πηγαί­νω στην εισαγ­γε­λέα του Αρεί­ου Πάγου και να της λέω αυτά τα πράγ­μα­τα και αντί να μου πει «Ναι, είναι μεμ­πτό, δεν είναι μεμ­πτό, είναι ποι­νι­κά κολά­σι­μο», ή οτι­δή­πο­τε να μου λέει: ‘Τι να κάνου­με; Αυτά συμ­βαί­νουν. Πάτε στην εκκλη­σία να σας βοη­θή­σει. Κοι­τάξ­τε μπρο­στά τη ζωή σας’»;, είπε η κ. Καρυ­στια­νού, καταγ­γέλ­λο­ντας για άλλη μια φορά πρω­το­φα­νείς μεθο­δεύ­σεις συγκά­λυ­ψης ευθυ­νών σε όλα τα επίπεδα.

Η κ. Καρυ­στια­νού ήταν κατα­πέλ­της στην κατά­θε­ση που έδω­σε πρό­σφα­τα στην Εξε­τα­στι­κή επι­τρο­πή της Βου­λής και κατα­κε­ραύ­νω­σε τον πρώ­ην υπουρ­γό Μετα­φο­ρών Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Μίλη­σε για κακουρ­γη­μα­τι­κές πρά­ξεις και εγκλη­μα­τι­κές παρα­λεί­ψεις στο σιδη­ρό­δρο­μο, ενώ για τον Κώστα Καρα­μαν­λή ανέ­φε­ρε πως δεν ήρθη η ασυ­λία του επει­δή θα απο­κα­λύ­πτο­νταν οι κακουρ­γη­μα­τι­κές πρά­ξεις και παρα­λεί­ψεις του.

Πηγή: efsyn.gr

Σαρλ Πιερ Μπω­ντλαίρ: Τ’ απα­γο­ρευ­μέ­να και τα επιλήψιμα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο