Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η. Σταμέλος: Επιδιώκουμε μια πλατιά συνεργασία με τα λαϊκά στρώματα της Καισαριανής για τις ανάγκες των οποίων παλεύουμε

Στις αυτο­διοι­κη­τι­κές εκλο­γές της περα­σμέ­νης Κυρια­κής στην Και­σα­ρια­νή, η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» ανα­δεί­χτη­κε πρώ­τη δύνα­μη με ποσο­στό 35,31% , επί­δο­ση που την οδή­γη­σε στον β’ γύρο. 

Ο υπο­ψή­φιος Δήμαρ­χος Και­σα­ρια­νής σ.φος Ηλί­ας Στα­μέ­λος, μιλώ­ντας στον Αθή­να 9.84 και στους Γιάν­νη Λαυ­ρά­νο και Νίκο Καρού­τζο κάλε­σε τους δημό­τες της πόλης να στεί­λουν ένα ηχη­ρό μήνυ­μα για τα θέλω και τις ανά­γκες τους, δεί­χνο­ντας εμπι­στο­σύ­νη στη “Λαϊ­κή Συσπείρωση”. 

Την προη­γού­με­νη φορά να θυμί­σω _είπε ο Ηλί­ας Στα­μέ­λος, αν και 1η δύνα­μη με πάνω από 30% και ~1,5% πάνω από τον αντί­πα­λό μας όλες οι πολι­τι­κές δυνά­μεις (σσ. με κεντρι­κή πολι­τι­κή παρέμ­βα­ση ειδι­κά από τον Συρι­ζα) τον στή­ρι­ξαν προ­κει­μέ­νου να γίνει αυτή η ανατροπή

Σήμε­ρα που
ο κόσμος είδε τα έργα και τις ημέ­ρες της σημε­ρι­νής Δημο­τι­κής Αρχής  έχει άλλη άπο­ψη αυτό εκφρά­στη­κε και στις εκλο­γές αυτές όπου εμείς πήρα­με είναι ιστο­ρι­κό υψη­λό το 35,3% μετά τον Πανα­γιώ­τη Μακρή ιστο­ρι­κό δήμαρ­χο της Και­σα­ρια­νής δεν έχει πάρει άλλος στον πρώ­το γύρο τέτοιο %. 

Απευ­θυ­νό­με­νος σε όσους απεί­χαν από τις εκλο­γές θεω­ρώ­ντας πως με αυτόν τον τρό­πο εκφρά­ζε­ται μια δια­μαρ­τυ­ρία είτε προ­τί­μη­σαν κάποιον άλλο συν­δυα­σμό, τόνι­σε: «Λέμε σε όλους, ακό­μα και σε εκεί­νους οι οποί­οι δεν μας επέ­λε­ξαν στον πρώ­το γύρο, να σκε­φτούν ότι θα είμα­στε μια δημο­τι­κή αρχή που θα παλεύ­ει για το λαό, θα αφου­γκρά­ζε­ται τις αγω­νί­ες τους και θα προ­σπα­θεί να επι­λύ­ει τα προ­βλή­μα­τά τους».

Κλη­θείς να σχο­λιά­σει την κεντρι­κή κατεύ­θυν­ση του ΚΚΕ σχε­τι­κά με το “άκυ­ρο ή απο­χή” στο 2ο γύρο _όπου έχει μεί­νει εκτός η λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση σημεί­ω­σε: «Εμείς επι­διώ­κου­με μια πλα­τιά συνερ­γα­σία με τα λαϊ­κά στρώ­μα­τα για τις ανά­γκες των οποί­ων παλεύ­ου­με». Ανα­φέ­ρο­ντας πως μόνο μια αγω­νι­στι­κή δημο­τι­κή αρχή της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» μπο­ρεί να είναι σύμ­μα­χος στο πλευ­ρό των δημο­τών.

Απα­ριθ­μώ­ντας τα προ­βλή­μα­τα που βιώ­νουν στην καθη­με­ρι­νό­τη­τά τους οι κάτοι­κοι της Και­σα­ρια­νής, ανέ­φε­ρε: «Το μεγα­λύ­τε­ρο πρό­βλη­μα του δήμου είναι ότι έχει πτω­χεύ­σει. Βάσει του ισο­λο­γι­σμού του 2023, το χρέ­ος του εκτι­νά­χθη­κε στο 1.400.000 ευρώ. Την ίδια στιγ­μή οι πολί­τες αντι­με­τω­πί­ζουν πολ­λές δυσκο­λί­ες στην καθη­με­ρι­νό­τη­τά τους που έχουν σχέ­ση με την καθα­ριό­τη­τα, την απο­χέ­τευ­ση, τα όμβρια, με τα σχο­λι­κά συγκρο­τή­μα­τα τα οποία χρή­ζουν εκτε­τα­μέ­νων παρεμ­βά­σε­ων προ­κει­μέ­νου να μην πέφτουν τα ταβάνια. 

Επί­σης, στο πλαί­σιο των έργων επέ­κτα­σης της γραμ­μής 4 του Μετρό της Αθή­νας και της κατα­σκευ­ής του σταθ­μού «ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ» -με 2 σταθ­μούς, _λύση που οφεί­λε­ται στη Λα.Συ τότε που ήταν στη διοί­κη­ση του δήμου η κυκλο­φο­ρία στην πόλη έχει γίνει κόλα­ση και γι αυτό θα πρέ­πει άμε­σα να ανοί­ξει ο δρό­μος που περ­νά­ει μέσα από την Πανε­πι­στη­μιού­πο­λη ώστε να διευ­κο­λυν­θεί η ζωή των κατοίκων.

 

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο